Prevenció Patika Prémium Klub
  • Új
Tickless baby pink ultrahangos kullancsriasztó ultrahangos

Tickless baby pink ultrahangos kullancsriasztó ultrahangos

Internetes ár:

6 569 Ft
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
14.999.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte +2000 csomagponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

LEÍRÁS
Tickless Ultrahangos kullancsriasztó 0-10 éves korig

Vegyszer- és illatanyagmentes kullancsriasztó, mely már újszülött kortól biztonságosan használható

A TICKLESS Baby & Kid káros vegyi anyagok használata nélkül véd a kullancsoktól, hogy gondtalanul élvezhessétek a szabadban töltött időt. Rögzítsd gyermeked ruházatára, és az eszköz akár 12 hónapon keresztül távol tartja a veszélyes vérszívókat. Egyszerű használatának köszönhetően kiváló választás bármilyen szabadtéri program esetén, például osztálykirándulásra is, hiszen nem kell a gyermeknek bizonyos időközönként befújnia vagy bekennie magát, amit esetleg elfelejthet. 

Nem tartalmaz vegyszereket, vagy illatanyagot ezért ideális megoldás kullancsok ellen már a baba első szabadban töltött napjaitól kezdve. 
Az eszköz ultrahang impulzusok kibocsájtásával fejti ki hatását, melyek érzékelhetetlenek babák, felnőttek vagy háziállatok számára, de zavarják a kullancsokat a tájékozódásban, ily módon távol tartva őket. Hatósugara kb. 1,5 méter. Elsődlegesen megelőzésre szolgál.

- vegyszer- és illatanyag mentes
- újszülött kortól használható
- hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt
- könnyű a használata
- akár 12 hónapon keresztül véd

A TICKLESS hatékonyságát 2012-ben az olaszországi Camerino Egyetem kutatása bizonyította. 

HASZNÁLATA: Húzd ki a nyelvecskét a készülék aktiválásához. A bekapcsolást 4 piros villanás jelzi. A gomb egyszeri megnyomására felvillanó LED fénnyel bármikor ellenőrizheted a működést. A készüléket rögzítsd biztonságosan a kisgyermek ruházatához (pl. övtartó, cipőfűző) vagy a babakocsihoz úgy, hogy azt a baba ne tudja lenyelni. A kibocsátott ultrahang-hullámokat ne fojtsd el azzal, hogy letakarod pl. takaróval a készüléket. 
10 évesnél idősebb gyermekek számára a TICKLESS Human terméket javasoljuk, annak nagyobb hatótávolsága miatt. 

FIGYELMEZTETÉS: Kizárólag felnőtt felügyelete mellett használható. A termék nem vízálló, de nedvességgel szemben fokozottan ellenálló (IP31). Vízzel való érintkezés után az eszköz azonnali kiszárítása javasolt és utána tovább használható. Méretei miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön. Kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. A készülék átlagos időjárási körülmények között 9-12 hónapon keresztül működik.

526791
999935 darab
2022-05-24

Adatlap

Lejárat
2022.12.31