Prevenció Patika Prémium Klub
  • Új
  • -25% EUC25
EUCERIN AQUAporin ACTIVE Nappali arckrém száraz bőrre

EUCERIN AQUAporin ACTIVE Nappali arckrém száraz bőrre

Kiszerelés: 50 ml

Internetes ár:

8 299 Ft
Egységár: 165.98 Ft / ml
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
19.999.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte 500 GLS ponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz, érzékeny bőrre tápláló, illatanyagmentes hidratáló termék, mely intenzív, azonnali és hosszan tartó hidratálást biztosít.
A bőrnek vízre van szüksége ahhoz, hogy egészséges lehessen. Ahhoz, hogy a bőr jól hidratált legyen, nemcsak a víz mennyisége fontos, hanem az is, hogy milyen hatékonyan oszlik el a sejtek között. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz, érzékeny bőrre aktiválja a bőr saját hidratációs hálózatát, így a bőr hozzájut a szükséges nedvesség mennyiséghez.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz, érzékeny bőrre termék kifejlesztése egy Nobel-díjjal jutalmazott tudományos eredményen, az aquaporinok felfedezésén alapul. Az aquaporinok csatornák, melyek a víz áramlását biztosítják a sejtek között. Ez a termék glüko-glicerol hatóanyagot tartalmaz, ami serkenti az új aquaporinok képződését, s ezáltal segíti a nedvességeloszlást a bőrben.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz, érzékeny bőrre termék használható érzékeny arcbőr esetén is, gyorsan beszívódó formulája ideális alapot nyújt a sminkeléshez. A bőr puhává, rugalmassá és üde tapintásúvá válik. És hosszú időre ilyen is marad.

197838
9997 darab
2021-02-19