Prevenció Patika Prémium Klub
  • Új
Walurinal aranyvesszővel kapszula

Walurinal aranyvesszővel kapszula

Kiszerelés: 90x (60+30x)

Internetes ár:

4 339 Ft
Egységár: 4339.00 Ft / DOB
,
5/ 5
Utolsó tételek a raktáron: 14 darab

Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
14.999.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte +2000 csomagponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

Az Idelyn Walurinal az amerikai tőzegáfonya mellett aranyvessző-kivonatot tartalmaz  a húgyutak egészségéért, valamint D-vitamint a szervezet védekezőképességéért.

Amerikai tőzegáfonya komplex aranyvesszővel és D-vitaminnal Kétféle tőzegáfonya-kivonat kombinációja A napi adag (3 kapszula) 57.300 mg tőzegáfonya gyümölcsnek felel meg Tartósan is szedhető Antibiotikummal együtt is alkalmazható.

Az új, továbbfejlesztett Walurinal® az amerikai tőzegáfonya mellett aranyvessző-kivonatot (Solidago virgaurea) és D-vitamint tartalmaz a húgyutak egészségéért, a szervezet védekezőképességéért. A magas tőzegáfonya tartalmat a NutriCran® és a CystiCran® tőzegáfonya-kivonatok kombinációjával érik el: 57 300 mg amerikai tőzegáfonyának felel meg 3 kapszula Walurinal. Az aranyvessző hozzájárul a húgyutak egészségéhez, a D-vitamin a szervezet megfelelő védekezőképességéhez.

Napi 1-3 kapszula. Antibiotikummal együtt is fogyasztható.

A termék nem ajánlott 3 évnél fiatalabb gyermeknek, vagy méhészeti termékekre allergiásoknak. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, sötét helyen, 25 ˚C-ig, gyermekek elől elzárva tartandó.

807097
14 darab
2021-07-08

Adatlap

Hatóanyag
D3 vitamin (colecalcipherolum)
Solidaginis virgaur.herba (aranyvessző)
áfonya kivonat