Prevenció Patika Prémium Klub

TOP Termékek

TOP Termékek
Herpalysin immundoc ajakápoló herpeszre - Ingyenes szállítás

Herpalysin immundoc ajakápoló herpeszre - Ingyenes szállítás

Kiszerelés: 7ml

Internetes ár:

2 999 Ft
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
14.000.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte 500 GLS ponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

Immundoc® HERPALYSIN®

• Ajakherpesz kezelésére és megelőzésére 

• Csökkenti a tünetek (mint bizsergés, hólyag- vagy kéregképződés) fennállásának időtartamát és súlyosságát 

• Enyhíti a fájdalmat, az égő érzést és a viszketést

Általános javaslatok: Olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutatót, mielőtt alkalmazni kezdi az immundoc® HERPALYSIN® ajakherpesz krémet, még akkor is, ha korábban már használta ezt az orvostechnikai eszközt. Az információ módosulhatott az új kutatások és adatok alapján az utolsó csomag felbontása óta eltelt időben. Tartsa meg a használati útmutatót, a későbbiekben még szüksége lehet rá. 

Mi a herpesz? A herpesz az 1-es típusú Herpes simplex vírus (HSV-1) által okozott vírusos bőrfertőzés az ajkakon vagy azok közelében. A tünetek gyakran a bőr viszketésével és égő érzetével kezdődnek. A bőr megduzzad és kipirosodik, majd apró hólyagok jelennek meg. Néhány nap múlva a hólyagok megszáradnak, és kérgek képződnek. A herpesz nagyon fertőző. A vírus csók vagy más fizikai érintkezés útján terjed. Ha a bőr meggyógyult, a Herpes simplex vírus már nem vihető át. A herpesz jellemzője, hogy rendszeresen kiújul. 

Mi az oka a herpesz kiújulásának? A herpesz kiújulását kiválthatja a csökkent ellenállóképesség, az ajkak kicserepesedése, betegség, láz és napégés. A herpesz kiújulásának egyik gyakori oka az UV sugárzás. A test más részeivel ellentétben az ajkak nem tartalmaznak melanint, az UV-sugarak elleni természetes szűrőt. Ezért az ajkak érzékenyebbek a leégésre. A közvetlen napfény fokozza a vírus aktivitását, melynek következtében herpesz képződhet. 

Hogyan működik az immundoc® HERPALYSIN®? A herpeszkrém orvostechnikai eszköz, amely véd az ajakherpesz ellen. Az immundoc® HERPALYSIN® ajakherpesz krém naponta alkalmazható, különösen herpesz kiújulásának fokozott kockázata idején, pl. közvetlen napsugárzás vagy csökkent ellenállóképesség esetén. Alkalmazza az immundoc® HERPALYSIN® ajakherpesz krémet az első bizsergő érzés jelentkezésekor, hogy megelőzze a herpesz kialakulását. Már kialakult herpesz esetén az immundoc® HERPALYSIN® csökkenti a tünetek (például bizsergés, hólyagok vagy kérgesedés) súlyosságát és fennállásuk időtartamát.

Alkalmazás: Vigye fel a herpeszkrémet naponta többször (3-6 alkalommal) az ajkakra. Közvetlen UV-sugárzás esetén használja óránként. A herpesz fertőző. Ezért ne ossza meg a saját herpeszkrémjét másokkal, még akkor sem, ha azonos tüneteik vannak. 

Összetevők: vazelin, etil-hexil-metoxi-cinnamát, oktildodekanol, víz, dietil-amino-hidroxibenzoil-hexil-benzoát, oktokrilén, titán-dioxid, talkum, etil-hexil-sztearát, cink-oxid, Prunus amigdalus dulcis olaj, oleth-10, isodeceth-6, Echium plantagineum magolaj, alumínium-sztearát, alumínium-oxid, szimetikon, bizabolol, lizin, szukralóz, fenoxietanol, Helianthus annuus magolaj el nem szappanosítható része, Cardiospermium halicacabum virág/levél/termés kivonat, Echinacea angustifolia gyökérkivonat. 

Tartalom: 7 ml 

Alkalmazás terhesség és/vagy szoptatás idején: Az immundoc® HERPALYSIN® ajakherpesz krém alkalmazásával összefüggő mellékhatások nem ismertek. A készítmény alkalmazható terhesség és szoptatás idején. 

Lehetséges mellékhatások: Ha egy vagy több összetevővel szembeni túlérzékenység fennáll, a kezelést fel kell függeszteni. 

Használat más gyógyszerekkel együtt: Ne alkalmazzon más készítményeket az érintett területekre egyidejűleg. Előfordulhat, hogy a következő szerrel semlegesíti az immundoc® HERPALYSIN® ajakherpesz krémet. Ha mást is használna, akkor először azt alkalmazza, várja meg, amíg felszívódik, majd csak ezután vigye fel az immundoc® HERPALYSIN® herpeszkrémet az ajkakra (negyed- és fél óra közötti idő eltelte után). 

Figyelmeztetések: 

• Kisgyermekek elől elzárva tartandó. 

• Csak külső használatra alkalmas, az ajkakon és azok környékén. 

• Kerülje a szemmmel való érintkezést. 

• Egy vagy több összetevővel szemben fennálló túlérzékenység esetén a kezelést fel kell függeszteni. 

Általános óvintézkedések herpesz esetén: Herpesz esetén a higiénia nagyon fontos. Egy egész sor óvintézkedést tehet annak érdekében, hogy más testrészei ne fertőződjenek meg, illetve hogy a vírust ne adja át másoknak: 

• Kerülje a puszilkodást, különösen csecsemőkkel és kisgyermekekkel. 

• Ügyeljen arra, hogy a hólyagok ne szakadjanak fel, mert ez meghosszabbítja a gyógyulási folyamatot. 

• Ügyeljen arra, hogy ne érintse meg a szemét, mert a vírus ott súlyos sérüléseket tud okozni. 

• Kizárólag a saját evőeszközét, tányérját, mosogatószivacsát, stb. használja. Ezen tárgyakat ne ossza meg másokkal. 

• Ne adja tovább a krémet másnak, még akkor sem, ha a tünetei azonosak.

Tárolás: Tárolja szobahőmérsékleten (5-25°C), száraz, sötét helyen, az eredeti csomagolásban. 

Az immundoc® HERPALYSIN® ajakherpesz krém az MDD 2007/47/EK európai uniós módosítási irányelvvel módosított 93/42/EGK irányelv meghatározása szerint IIa. osztályú orvostechnikai eszköz. 

Felhasználható: Nem javasoljuk az immundoc® HERPALYSIN® ajakherpesz krém alkalmazását a csomagoláson feltüntetett dátum után. 

A használati útmutató legutóbbi felülvizsgálatának időpontja: 2021. 02. v. 1.2 • 073811-V1.2

PKBenelux BV,Vluchtoord 17, 5406 XP Uden, NL

doc phytolabor guterrat Gesundheitsprodukte A-6020 Innsbruck, Eduard-Bodem-Gasse 6, Ausztria

Magyarországon forgalmazza: Pharmanext Kft. H-1085 Budapest, Stahly u. 2/a info@pharmanext.hu

755701
999969 darab
2022-01-21

Adatlap

Lejárat
2023.10.31