Prevenció Patika Prémium Klub
  • Új
Bioderma Hydrabio Krém

Bioderma Hydrabio Krém

Kiszerelés: 50 ml

Internetes ár:

9 699 Ft
Egységár: 193.98 Ft / ml
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
19.999.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte 500 GLS ponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

Gazdag textúrájú mélyhidratáló krémet a száraz és nagyon száraz érzékeny bőrre ajánljuk. Krémes ápolást biztosít az intenzíven ragyogó, hidratált bőrért.
Egy lépésben táplálja és ragyogóvá varázsolja a bőrt, kiegyenlíti a bőr egyenetlenségeit.
Kitűnő bőrtoleranciájú, nem mitesszerképző, hipoallergén, könnyű és friss illatú.

A Hydrabio Krém helyreállítja a bőr textúráját és visszaadja természetes ragyogását. E-vitamin tartalma révén védi a bőrt az oxidatív stressz hatásaitól és megelőzi a korai bőröregedést. Eredmények: hosszantartóan hidratált bőr, amely visszanyeri ragyogását, bársonyosságát és teltségét. Eltünteti az apró szarkalábakat.
 
A szennyezések, a sztressz, a hideg és az UV sugárzás napról napra hozzájárul a vízhiányos bőr kialakulásához, valamint a korai bőröregedéshez. Amikor a bőr dehidratálttá válik, az epidermisz (felhámréteg) legyengül, repedések keletkeznek rajta, amit kellemetlen bőrfeszülés kísér. Ennek következtében a bőr elveszti természetes színét és fakóvá válik. A BIODERMA innovációja a hidratálók új generációja, amely a sejtek szintjén hat. Az epidermisz összetételéhez hasonló emulziónak köszönhetően az Aquagenium®* szabadalom aktív összetevői célzottabban fejtik ki hatásukat, amely során újraindítják a bőr hidratáló folyamatait, valamint fokozzák a sejtekben a vízkörforgást.

Alkalmazza az arcán és nyakán reggelente, miután megtisztította bőrét a Hydrabio H2Oarc- és sminklemosó micellaoldattal vagy Hydrabio Arctisztító tejjel. Tonizáláshoz a Hydrabio Tonikot ajánljuk. Kiváló sminkalap.

782502
99984 darab
2021-02-20

Adatlap

Lejárat
2023.11.30