Prevenció Patika Prémium Klub
  • Új
Bioderma Hydrabio Gél-Krém

Bioderma Hydrabio Gél-Krém

Kiszerelés: 40ml

Internetes ár:

8 199 Ft
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
19.999.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte 500 GLS ponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

Bársonyos ápolás az intenzíven ragyogó, hidratált bőrért.

Intenzíven és tartósan hidratál. Simává és ragyogóvá varázsolja a bőrt. Friss és lágy érzetet eredményez. Kitűnő bőrtoleranciát biztosít-Nem mitesszerképző-Kitűnő sminkalap-Könnyű és friss illat.

A Hydrabio Gél-Krém helyreállítja a bőr textúráját és visszaadja természetes ragyogását. E vitamin tartalma révén védi a bőrt az oxidatív stressz hatásaitól és megelőzi a korai bőröregedést. Eredmények: hosszantartóan hidratált bőr, amely visszanyeri ragyogását, bársonyosságát, teltségét.
A szennyezések, a sztressz, a hideg és az UV sugárzás napról napra hozzájárul a vízhiányos bőr kialakulásához, valamint a korai bőröregedéshez. Amikor a bőr dehidratálttá válik, az epidermisz (felhámréteg) legyengül, repedések keletkeznek rajta, amit kellemetlen bőrfeszülés kísér. Ennek következtében a bőr elveszti természetes színét és fakóvá válik. A BIODERMA innovációja a hidratálók új generációja, amely a sejtek szintjén hat. Az epidermisz összetételéhez hasonló emulziónak köszönhetően az Aquagenium® szabadalom aktív összetevői célzottabban fejtik ki hatásukat, amely során újraindítják a bőr hidratáló folyamatait, valamint fokozzák a sejtekben a vízkörforgást. A Hydrabio Gel-Krém Aquagenium™ komplex szabadalmának köszönhetően azonnal és tartós intenzív hidratálást eredményez.

825572
99984 darab
2021-04-07