Prevenció Patika Prémium Klub
EP címke
Ellen Probiotikus Tampon normal

Ellen Probiotikus Tampon normal

Kiszerelés: 12x

Internetes ár:

4 439 Ft
Egységár: 369.92 Ft / db
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
14.999.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte +2000 csomagponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

12 db - normál méretű - természetes eredetű probiotikumokat tartalmazó - tampon - fémdobozban

Az ellen® probiotikus tampon egyedülálló módon ötvözi a hüvelyi panaszok kezelésére használt készítmények gyógyhatását, a tamponok jól ismert, klasszikus funkcióival. Nem igényel plusz tisztasági betétet. A probiotikumokat ott tartja, amíg az szükséges, nem folyik ki, így azok megfelelően meg tudnak telepedni a hüvely falán.

Számos felmérés kimutatta, hogy a nők leggyakrabban hüvelyi fertőzések miatt fordulnak orvoshoz. A kutatások eredményei alapján elmondható, hogy négy nőből, legalább háromnak biztosan voltak már hüvelyfertőzéssel kapcsolatos panaszai és ezek nagyon gyakran újra és újra visszatérő problémákat okoznak. A menstruációs vér lúgos kémhatása rontja a hüvely védekezőképességét, teret adva a fertőzéseknek. Egy meglévő hüvelyi fertőzésnél félbeszakítja és elmossa az addigi kezelés hatását, amennyiben az elkezdődött.

Az ellen® probiotikus tamponnal pont akkor sokszorozod meg a tejsavtermelő jótékony baktériumaid számát, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Az ellen® probiotikus tampon orvostechnikai eszköz, amelyet a svédországi Karolinska Intézetben fejlesztettek ki. A hüvelyi egészség helyreállításának és megőrzésének Nyugat-Európában rendkívül elterjedt és széles körben alkalmazott eszköze. Rendszeres használata a menstruáció alatt az egészséges hüvelyflóra fenntartását és megerősítését szolgálja. Az ellen® név az LN®, azaz Lacto Naturel® rövidítés kiejtéséből származik. A Lacto Naturel® a szabadalmaztatott tejsavbaktérium törzseket jelenti.

110345
99988 darab
2016-08-11

Adatlap

Lejárat
2023.02.28