Prevenció Patika Prémium Klub
  • Új
Cefasafra® Sáfrány Kivonat Tartalmú Készítmény

Cefasafra® Sáfrány Kivonat Tartalmú Készítmény

Kiszerelés: 50x

Internetes ár:

6 089 Ft
Egységár: 121.78 Ft / db
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
15.000.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte 500 GLS ponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

A Cefasafra® egyedülálló összetételű készítmény, értékes sáfrány kivonattal és nagy dózisú B-vitaminokkal. Használja az idegrendszer, a mentális teljesítmény és a psziché támogatására, ha kimerültség, vagy éppen túlterheltség jelentkezik.

A Németországban gyártott Cefasafra® készítmény egyedülálló összetételű a magyar piacon, értékes sáfrány kivonatot és nagy dózisú B-vitaminokat tartalmaz. A benne levő sáfrány kivonat kiemelkedően magas minőségű (ún. Sargol), amellyel klinikai vizsgálatokat is végeztek.
A Cefasafra® a B12-vitaminnal együtt hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkcióhoz, a pantoténsavval pedig a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez. A pantoténsav (más néven B5-vitamin) támogatja a normál mentális teljesítményt, továbbá egyes ideg- ingerületátvívó anyagok, szteroidhormonok és a D-vitamin normál szintézisét, anyagcseréjét.

Milyen esetekben javasolt a Cefasafra® alkalmazása?
- mentális kimerültség 
- pszichés túlterheltség
- stressz
- ingerültség, ingerlékenység
- depresszív hangulati állapotok:
o kedvetlenség
o motiválatlanság
o általános rosszkedv
o borúlátás
o levertség
o nyugtalanság
o szorongás

Hogyan kell alkalmazni a Cefasafra® készítményt?
Felnőtteknek a kapszulát naponta kétszer, reggel és este kell alkalmazni. A kapszulát szétrágás nélkül, megfelelő mennyiségű folyadékkal javasolt bevenni. A javasolt napi beviteli mennyiséget nem szabad túllépni!
100% vegán. Gluténmentes. Allergének, aromaanyagok, színezékek, zselatin, élesztő és laktóz hozzáadása nélkül készült étrendkiegészítő.
Forgalmazza: Rubenza Kft., 2045 Törökbálint, Tópark u. 3.

Figyelmeztetések: 
Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást, valamint az egészséges életmódot. A javasolt napi beviteli mennyiséget nem szabad túllépni!
Gyermekek, serdülők, terhes és szoptató nők, valamint vérzési rendellenességekben szenvedő személyek nem alkalmazhatják a készítményt. Szintetikus antidepresszánsok (pszichotropikus gyógyszerek) egyidejű szedése esetén javasoljuk, hogy kérdezze meg kezelő orvosát!

443513
999926 darab
2015-11-30

Adatlap

Lejárat
2022.07.31