Prevenció Patika Prémium Klub
  • Új
  • -10% INH10
Interherb XXL 90 adag A+E-vitamin Banánízű italpor 270g

Interherb XXL 90 adag A+E-vitamin Banánízű italpor 270g

Kiszerelés: 90 adag

Internetes ár:

2 539 Ft
Egységár: 28.21 Ft / DB
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
16.999.- Ft-os kosárértéktől
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte +2000 csomagponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

Kellemes ízű, A- és E-vitamint jelentős mennyiségben tartalmazó italporunkat az immunrendszer támogatásához, a stressz elleni védelemhez, valamint a szem és a bőr egészségének megőrzéséhez fejlesztettük ki. 

Adagonként 800 μg A-vitaminnal és 24 mg E-vitaminnal a szervezet vitaminellátásának támogatására

finom banánízű,

jól oldódó italpor

természetes módon glutén- és laktózmentes, cukrot nem tartalmaz

 

Jótékony összetevők

Az A-vitamin nélkülözhetetlen szerepet játszik az egészségmegőrzésben: nemcsak a retina megfelelő működéséhez, így a normál látás megóvásához járul hozzá, de az immunvédelmet is támogatja. Mindemellett elősegíti a bőr egészséges állapotának fenntartását is.

Az antioxidáns tulajdonságú E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, ezáltal többek között az immunrendszer normál működéséhez is. 

Kiváló minőség & finom íz

A- és E-vitaminnal gazdagított, frissítően kellemes ízű italporunkat a szervezet megnövekedett vitaminigényének kiegészítésére alkottuk meg. Egy-egy adagja A-vitaminból a felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték 100%-át, E-vitaminból pedig a 200%-át tartalmazza. 

3 hónapig minden napra

XXL termékcsaládunk készítményeivel számos indikációt lefedünk. A már jól ismert XXL tabletták mellé most megérkeztek vitaminos italporaink is: a 270 g-os kiszerelés akár 3 hónapra elegendő étrend-kiegészítő italport tartalmaz az egészség támogatásához.