Prevenció Patika Prémium Klub
  • Új
  • -10% INH10
Interherb XXL 90 adag Szerves Kalcium+D3 almaízű italpor 270g

Interherb XXL 90 adag Szerves Kalcium+D3 almaízű italpor 270g

Kiszerelés: 90adag

Internetes ár:

3 399 Ft
Egységár: 37.77 Ft / DB
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
16.999.- Ft-os kosárértéktől
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte +2000 csomagponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

Kellemesen frissítő ízű italporunkban a szerves kalcium* és a D3-vitamin hatékonyan járul hozzá a csontok és a fogazat egészségének megőrzéséhez, valamint a normál izomműködés támogatásához. 

  • adagonként 156 mg Kalciummal és és 500 IU D3-vitaminnal 
  • a szervezet megnövekedett vitamin- és ásványi anyag igényének kiegészítésére
  • természetes módon glutén- és laktózmentes, cukrot nem tartalmaz
  • *szerves kálciumsó eredetű

 

Jótékony összetevők

A kalcium és a D3-vitamin egyaránt szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához. Emellett a kalcium hozzájárul a megfelelő izomműködéshez, és részt vesz a normál ingerületátvitelben, a megfelelő véralvadási folyamatokban. A D-vitamin elősegíti a kalcium és a foszfor megfelelő felszívódását, hasznosulását, valamint támogatja az egészséges izomfunkció fenntartását és az immunrendszer megfelelő működését.

Kiváló minőség & finom íz

Csontjaink és izomzatunk egészségének megőrzéséhez biztosítanunk kell szervezetünk számára a megfelelő mennyiségű kalcium, illetve az ennek felszívódását segítő D-vitamin bevitelét. A frissítő almaizű XXL italpor egy-egy adagja kalciumból a felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték 20%-át, míg D3-vitaminból a 250%-át tartalmazza.

3 hónapig minden napra

XXL termékcsaládunk készítményeivel számos indikációt lefedünk. A már jól ismert XXL tabletták mellé most megérkeztek vitaminos italporaink is: a 270 g-os kiszerelés akár 3 hónapra elegendő étrend-kiegészítő italport tartalmaz az egészség támogatásához.