Prevenció Patika Prémium Klub
Adenol horkolásgátló csepp

Adenol horkolásgátló csepp

Kiszerelés: 10ml

Internetes ár:

2 799 Ft
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
19.999.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte 500 GLS ponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

ADENOL horkolásgátló csepp

Jellemzés:
Adenol- horkolásgátló csepp. A termék kizárólag természetes anyagok kivonatát tartalmazza, amelyek Önnek és környezetének nyugodt, kellemetlen horkolástól zavartalan alvást biztosítanak. A horkolást a szájüregen és az orrüregen keresztül áramló levegő okozza, amikor a szövetek alvás idején meglazulnak, vibrálnak és rezegnek a levegő áramlásakor, amely átáramlik a gégén keresztül a légcsőbe. A növényi olajok illata speciális arányban, így a szövetek felszínén lévő feszültség, valamint a levegő áramlása nem okoz hangokat.

Összetétel:
A következő növények illóolajai: borsmenta, eukaliptusz, kakukkfű, rozmaring, citrom, édesnarancs, citronellafű, levendula, mandarin, bazsalikom, koriander, ciprus, citromfű, ánizs, mentol.

Használati utasítás:
Közvetlenül alvás előtt tiszta zsebkendőre csepegtessünk 2-3 csepp Adenolt, tegyük az orrhoz és néhányszor mélyen lélegezzük be. Aztán csepegtessünk 4-5 csepp Adenolt a horkoló személy párnájára. Azoknak, akik a hátukon alszanak, az archoz közel a pizsamán lehet hatékony a használata.
A termék nem hagy foltot.

A terméket Olaszországban tesztelték, ahol megerősítették az Adenol kiváló hatásait.
A paciensek 50%-a a használat utáni első napon abbahagyta a horkolást, 20%-a a második, harmadik napon, 25%-a legkésőbb a 10-15. napon a horkolás mérséklődött.

Nem kívánt hatások:
Egyelőre nem ismertek.

Figyelmeztetés:
Az Adenolt ne használják olyan emberek, akik túlérzékenyek valamelyik összetevőjére. Gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott! A termék szembe ne kerüljön!

Csomagolás:
10 ml csepegtetős tetejű üvegcsében

670164
999990 darab
2017-02-20

Adatlap

Lejárat
2025.08.31