Prevenció Patika Prémium Klub
  • Új
Dermedic Sunbrella fényvédő arckrém SPF50+ zsíros/kombinált bőrre

Dermedic Sunbrella fényvédő arckrém SPF50+ zsíros/kombinált bőrre

Kiszerelés: 50g

Internetes ár:

6 319 Ft
Egységár: 126380.00 Ft / kg
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
19.999.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte 500 GLS ponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

Az új szűrő komplex hatékony és hosszan tartó bőrvédelmet biztosít az UV, VL és IR sugárzások okozta káros hatások ellen. Kifejezetten a zsíros, kombinált és pattanásra, aknéra hajlamos bőr védelmére szolgál.

Kifejezetten a zsíros, kombinált és pattanásra, aknéra hajlamos bőr védelmére szolgál. Széles spektrumú védelmi rendszer, mely eloszlatja és tükrözi az UV sugarakat, elnyeli a napfény energiáját és semlegesíti a látható és az infravörös fény energiáit. Az új szűrő komplex hatékony és hosszan tartó bőrvédelmet biztosít az UV, VL és IR sugárzások okozta káros hatások ellen. A Physavie® szabadalmaztatott, innovatív tulajdonságokkal rendelkező formula. Csökkenti az infravörös (IR) sugárzás negatív hatásait, melyek felhevítik a bőrt (40°C felé), ami a fehérjék lebomlását és a neoplasztikus elváltozások fokozott kockázatát eredményezi. Gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Növeli a kollagén bioszintézist, megvédve így a bőrt a fény és hő okozta öregedéstől. Serkenti az enzimek termelését a keratinocitákban, melyek csökkentik a szabadgyökök képződését, melyek a látható fény eredményeként jelentkeznek. A növényi formula gondosan válogatott rozmaringból, lágyszárból, zsályából és csalánból származó kivonatot tartalmaz, mely szabályozza a bőr hidrolipid egyensúlyát, nyugtatja a seborrheát és felveszi a harcot a gyulladásban levő aknéval, pattanásokkal. Nem tartalmaz színezéket. Védi a bőrsejt DNA-t. Nyugtatja az irritációkat. HIPOALLERGÉN TERMÁLVÍZZEL.

HASZNÁLATA JAVASOLT: UV, VL és IR védelem napfénynek kitett zsíros, kombinált és aknéra, pattanásokra hajlamos bőr számára. HASZNÁLATA: 15 perccel a napfényen való tartózkodást megelőzően egyenletesen vigye fel a bőrre. Ismételje meg a használatot rendszeresen, különösen vízzel való érintkezést követően.

ÖSSZETEVŐK: UVA és UVB szűrők, Advanced Protection System, rozmaring kivonat, Tussilago Farfarae, allantoin, glycerine, termálvíz

INCI: Aqua, Octocrylene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cocos Nucifera Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclohexasiloxane, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Decyl Glucoside, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Stearyl Alcohol, Glycerin, Titanium Dioxide (nano), Hydrogenated Polydecene, Polyhydroxystearic Acid, Alumina, Dimethicone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Physalis Angulata Extract, Caprylic/Capric Trygliceride, Tocopherol, Aesculus Hippocastanum Extract, Equisetum Arvense Extract, Chamomilla Recutita Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Tussilago Farfara Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica Extract, Rosmarinus Officinalis Extract, Phenoxyethanol, Stearic Acid, Bis-Ethylhexyl Hydroxydimethoxy Benzylmalonate, Allantoin, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Parfum, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene

248692
99996 darab
2021-07-08