Prevenció Patika Prémium Klub
  • -5 951 Ft
  • Új
Akciós címke
AKCIÓ
BIODERMA Photoderm COVER Touch MINERAL SPF50+ golden (arany) - Lejárat közeli

BIODERMA Photoderm COVER Touch MINERAL SPF50+ golden (arany) - Lejárat közeli

Kiszerelés: 40ml

Patikai ár:

Akciós címke 10 900 Ft

Internetes ár:

4 949 Ft
,
5/ 5
Utolsó tételek a raktáron: 10 darab

Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
14.999.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte +2000 csomagponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

Kiadhatóság: 2024.05.30.

Felbontástól számított 6 hónapig használható.

Fedést biztosító fényvédő fizikai szűrőkkel

A készítmény könnyed textúrája hagyja lélegezni a bőrt, anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. A magas koncentrációjú ásványi pigmenteknek köszönhetően tökéletesen elfedi a bőrhibákat. 100% ásványi szűrők és pigmentek. Egyenletes bőrszínt eredményez.

A készítmény FLUIDACTIV™** szabadalmának köszönhetően napról napra csökkenti a bőrhibákat. Sötétebb bőrtónusra is megfelelő. Normál használat mellett nagyon jó bőr- és szemtoleranciát biztosít. Bőrgyógyászati és szemészeti felügyelet mellett tesztelt. Nem mitesszerképző. Fotostabil.

UV-A sugarak ellen kifejlesztett egyedülálló szabadalommal ellátott fényvédelem. Az UV-szűrők és a szabadalmaztatott biológiai védelem együttesen javítják a bőr saját védekezőképességét, ezáltal gondoskodnak egészségének hosszú távú, napozás alatti fenntartásáról.

Használata:

Használja naponta a szokásos bőrhidratálást követően. A hibátlan és matt arcbőr érdekében, elkerülve a maszkszerű hatást, az arc középső részétől kifelé vigye fel a terméket. Egyenletesen és bőségesen vigye fel a napsugárzásnak kitett bőrfelületre. Használatát gyakran ismételje, úszás, sportolás után vagy letörlés esetén minden alkalommal.  Egészséges bőrön alkalmazza. Kerülje a ruhával való érintkezést.

540329
10 darab
2022-03-27

Adatlap

Lejárat
2024.05.31