Prevenció Patika Prémium Klub
  • -2 725 Ft
  • Új
Akciós címke
AKCIÓ
Bioderma Photoderm Spot Age krém SPF 50+

Bioderma Photoderm Spot Age krém SPF 50+

Kiszerelés: 40ml

Patikai ár:

Akciós címke 10 900 Ft

Internetes ár:

8 175 Ft
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
19.999.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte 500 GLS ponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben
Antioxidánsokkal megerősített fényvédő a hiperpigmentáció és a napsugárzás által okozott ráncok csökkentésére
Nagyon magas fényvédelem (UVA/UVB) pigmentfoltos bőrre.
 
Az UVA / UVB szűrőkkel ellátott Photoderm SPOT-AGE SPF 50+ krém Cellular Bioprotection™1 szabadalma révén valódi belső biológiai védelmet nyújt, megőrzi és stimulálja a bőr természetes védekezőképességét. Három aktív összetevőjének (C-vitamin, E-vitamin, Ázsiai gázló), valamint széles körű fényvédő szűrőinek köszönhetően magas fokú védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen, stimulálja a kollagéntermelést, valamint minimalizálja a hiperpigmentáció kockázatát. Könnyed textúra, amely felvitel után színtelenné válik. Nem hagy fehér nyomot és olajos érzetet. Vízálló. Nem mitesszerképző. Illatanyagot nem tartalmaz. Fotostabil. Kitűnő bőrtolerancia.
 
Használata:
Vigye fel a terméket bőségesen és egyenletesen arcára, nyakára és dekoltázsára reggelente, önmagában vagy nappali arckrém használatát követően, mielőtt napra menne (a felvitt krém mennyiségének csökkentése a védelem hatékonyságát is csökkenti). Használatát gyakran ismételje; úszás, sportolás után vagy letörlés esetén pedig minden alkalommal.
Csecsemőket és kisgyermekeket ne tegyen ki közvetlen napsütésnek!
A túlzott napsugárzás egészségkárosító hatású lehet. Alkalmazható lézeres kezelés előtt és után, bőrgyógyászati kezeléseket követően, hegekre, arcra és testre egyaránt. Felnőttek számára.
544239
35 darab
2021-06-03

Adatlap

Lejárat
2026.04.30