Dermokozmetikumok

TOP Termékek

TOP Termékek
Actival Energia Ginzeng Guarana filmtabletta

Actival Energia Ginzeng Guarana filmtabletta

Kiszerelés: 90x

Internetes ár:

5 549 Ft
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
12.000.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte 500 GLS ponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

A Béres Actival Energia filmtablettában lévő ginzeng hozzájárul a megfelelő fizikális erőnlét és szellemi működés fenntartásához.

Fogyasztása elsősorban azokban az időszakokban ajánlott, amikor jelentős fizikai és szellemi igénybevételnek vagyunk kitéve (pl. megfeszített munkatempó, túlórázások, vizsgaidőszak, rendszeres sportolás, fokozott fizikai megterhelés).

Szervezetünknek szüksége van a létfontosságú vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek bizonyos mennyiségű napi bevitelére. Amikor jelentős fizikai és szellemi igénybevételnek vagyunk kitéve a munkahelyen, egyetemen vagy otthon, még fokozottabban oda kell figyelnünk szervezetünk tápanyagellátására.

Az Actival Energia filmtabletta komplex étrend-kiegészítő multivitamin ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, ginzenggel és guaranával. Tartalmazza tartalmazza a legtöbb vitamin, ásványi anyag és nyomelem napi szükséges mennyiségét, ezáltal hozzájárul a jó közérzet és teljesítőképesség fenntartásához, az ellenálló képesség megőrzéséhez.

  • IMMUNITÁSÉRT: Hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez: A-, B6-, B12-, C-, D3-vitaminok, folsav, réz, vas, szelén, cink.
  • ENERGIÁÉRT: Hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban: B2-, B3-, B6-, B12-, C-vitaminok, vas.
  • IDEGRENDSZERÉRT: Hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez: B1-, B2-, B3-, B6-, B12-, C-vitaminok, biotin, réz, jód.
  • SZELLEMI TELJESÍTMÉNYÉRT: Hozzájárulnak a normál szellemi működés fenntartásához: ginzeng, vas, cink, jód. Hozzájárulnak a normál mentális teljesítményhez: guarana, B5-vitamin.
  • FIZIKAI TELJESÍTMÉNYÉRT: Ginzenggel, amely hozzájárul a megfelelő fizikális erőnlét fenntartásához.
538395
66 darab
2021-09-12

Adatlap

Lejárat
2023.07.31