Nincs termék a kosárban
Internetes ár:
A változatos, kiegyensúlyozott táplálkozáshoz hozzátartozik a tengeri halak rendszeres fogyasztása, amelyek a kedvező, többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavak forrásai. Átlagos hazai táplálkozásunk során a napi omega-3 szükséglet töredékét fedezzük. Ezeket a zsírsavakat szervezetünk sem képes előállítani, miközben nélkülözhetetlenek az ideg- és immunrendszernek. Gondoljunk hát az iskolában eltöltött hosszú órákra, és töltsük fel a kis tanuló szervezetét omega-3 zsírsavval és vitaminokkal.
Klinikai vizsgálatok folynak az omega-3 zsírsavak és gyermekek normál fejlődésével kapcsolatos egészségügyi hatásokkal kapcsolatosan, miszerint kedvezően befolyásolják az agy- és idegsejtek működését. A gyermekek omega-3 zsírsavakkal való ellátottsága összefüggésben lehet a megfelelő koncentrációs, gondolkodási, kommunikációs készséggel és magával a viselkedéssel is, amelyek vizsgálata és bizonyítása a táplálkozástudomány egyik legizgalmasabb kutatási területe lett manapság.
Adatlap