Prevenció Patika Prémium Klub

TOP Termékek

TOP Termékek
Cefaimmun Stix - Ingyenes szállítás - Lejárat közeli

Cefaimmun Stix - Ingyenes szállítás - Lejárat közeli

Kiszerelés: 42x

Internetes ár:

4 199 Ft
Egységár: 99.98 Ft / db
,
5/ 5
Utolsó tételek a raktáron: 8 darab

Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
14.000.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte 500 GLS ponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

Termék lejárati ideje: 2023. 04. 30

Cefaimmun® Stix az immunrendszer és a sejtvédelem működéséhez

Sárgadinnye koncentrátummal, magas dózisú szelénnel, D3-vitaminnal és cinkkel

Ananász ízű étrend-kiegészítő készítmény

Cefaimmun® Stix az immunrendszer és a sejtvédelem működéséhez. A Szelén, D-vitamin és cink támogatja az immunrendszer normális működését, valamint a szelén és a cink hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez is. Folyadék nélkül bevehető!

Az immunrendszer támogatása

Immunrendszerünk állandó harcot folytat a szervezetet érő fertőző ágensekkel, a külső támadásokkal szemben és folyamatosan irányítja belső immunválaszainkat. Annak érdekében, hogy az immunrendszer hatékonyan legyen képes ellátni feladatát megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyaggal kell ellátni, melyet általában a kiegyensúlyozott és változatos étkezéssel biztosíthatunk. Bizonyos élethelyzetekben, vagy emelkedett igény esetén különösen fontos lehet a létfontosságú mikroelemek – például a szelén és a cink -, vagy vitaminok – mint a D-vitamin – elegendő mennyiségének a biztosítása, hogy szervezetünk egészséges immunválaszát fenntartsuk.

Sárgadinnye koncentrátum – SOD enzim

A Cantaloupe sárgadinnyéből nyert koncentrátum nagy mennyiségben tartalmaz egy szuperoxid-dizmutáz (SOD) enzimet, amely egyébként megtalálható az emberi szervezetben is. Ez a sárgadinnye a betakarítása után nagyon hosszú ideig eltartható, és láthatólag a hő és a napfény is csak csekély hatást gyakorol rá. Ez a különleges, genetikailag nem módosított gyümölcs Franciaország déli részén terem. Betakarítását és a feldolgozását rendkívül kíméletesen, kézi munkával végzik, hogy ne veszélyeztessék a benne található értékes összetevőket.

Szelén – nátrium-szelenit formájában

A Cefaimmun® Stix a szelént nátrium-szelenit formájában tartalmazza. Ez a molekula lehetővé teszi a szelén célzott beépülését a szervezet védelmi rendszerébe. A szelén támogatja az immunrendszer normál működését, és hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

D3-vitamin

Az esszenciális D-vitamin rendszeres biztosítása alapvetően fontos szervezetünknek, beleértve az immunrendszer normális működésének támogatását.

Cink – cink-citrát formájában

A cink-citrátban – mint szerves cinkvegyületben – található cink a szervezet számára könnyen hozzáférhető és problémamentesen felhasználható. A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és támogatja a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét.

Cefaimmun® Stix – ésszerű kombináció – egyszerű bevétel

A Stix magas dózisban biztosítja számunkra a szelén és a cink nyomelemeket ésszerű kombinációban a D3-vitaminnal és a Cataloupe sárgadinnye értékes összetevőivel. A Cefaimmun® Stix vegetáriánusok számára is fogyasztható, ananászt idéző gyümölcsös ízű, és egyszerűen, folyadék nélkül is bevehető.

Adagolási javaslat: Naponta egy adag étkezés után. A tasak tartalmát öntse közvetlenül a szájába, folyadék alkalmazása nélkül. A tasak a perforált vonal mentén, a nyíl irányában nyitható.

Kerülje a C-vitamin egyidejű fogyasztását, mivel ez befolyásolhatja a szelén ideális felszívódását. A bevételt időben eltolva (legalább egy órával) ez elkerülhető.

Összetevők: tömegnövelő szer: eritrit, keményítő, tömegnövelő szer: mannit, természetes aromák, cink-citrát, tömegnövelő szer: hidroxi-propil-metil-cellulóz, növényi olaj (pálmaolaj1), savasságot fokozó szer: citromsav, sűrítő anyag: nátrium-karboxi-metil-cellulóz, sárgadinnye-koncentrátum Cantaloup dinnyéből, nátrium-szelenit, kolekalciferol2

1 RSPO fenntarhatósági tanúsítvánnyal, 2 Növényi eredetű D3-vitamin

Összetétel a napi adagban

 

(átlagos tartalom)

1 tasak (Stix) NRV * %
Sárgadinnye koncentrátum (Cantaloupe) 10 mg **
Szuperoxid-dizmutáz (SOD) 140 IU **
Szelén 150 µg 273 %
D-vitamin 50 µg = 2,000 IU 1,000 %
Cink 15 mg 150 %

*NRV: tápanyag referenciaérték,      **nincs NRV követelmény

Vegetáriánusok számára is fogyasztható. Gluténmentes. Allergének, színezék, zselatin és élesztő hozzáadása nélkül készült étrend-kiegészítő.

A Cefaimmun® Stix szelén, D-vitamin és cink tartalmánál fogva támogatja az immunrendszer normális működését. E mellett a szelén és a cink hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

 

Száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolandó! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

A csomag mérete: tartalom: 42 adag = 64,3 g

Gyártja: Cefak KG, Ostbahnhofstr. 15, D-87437 Kempten, Németország

Made in Germany

Forgalmazza: Rubenza Kft., 2045 Törökbálint, Tópark u. 3.

 

Figyelmeztetések:

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi beviteli mennyiséget ne lépje túl! Kérjük, egyidejűleg ne alkalmazzon más, cinket tartalmazó terméket! Nem gyermekek részére készült termék! Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.

304802
8 darab
2020-11-30