Aktív szűrők

Üdvözöljük a Prevenció Patika Vitaminok, ásványi-anyagok kategóriájában, ahol széles választékban találhatóak kiváló minőségű étrend-kiegészítők, melyek segítenek Önnek megőrizni és javítani egészségét. Alkategóriáinkban olyan specifikus termékeket kínálunk, melyek támogatják az egészséges életmódot és különféle egészségügyi problémák kezelését.

A-vitamin: Az A-vitamin fontos szerepet játszik a látás, a bőr és az immunrendszer egészségének fenntartásában. Kínálatunkban olyan A-vitamin kiegészítőket talál, melyek segítenek biztosítani a megfelelő A-vitamin szintet.

B-vitamin: A B-vitaminok számos fontos szerepet játszanak a szervezetben, beleértve az energia termelését és idegrendszer működését. Kínálatunkban különféle B-vitamin kiegészítőket talál, melyek segítenek fenntartani az egészséges B-vitamin szintet.

C-vitamin: A C-vitamin erős antioxidáns, amely támogatja az immunrendszert és segíti a sejtek védelmét. Kínálatunkban C-vitamin kiegészítőket kínálunk, melyek segítenek erősíteni az immunrendszert és fenntartani az egészséges C-vitamin szintet.

D-vitamin: A D-vitamin elengedhetetlen a csontok és fogak egészségéhez, valamint fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében. Kínálatunkban D-vitamin kiegészítőket talál, melyek segítenek fenntartani az optimális D-vitamin szintet.

E-vitamin: Az E-vitamin erős antioxidáns, amely segít megvédeni a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben, és támogatja a bőr egészségét. Kínálatunkban E-vitamin kiegészítőket talál, melyek segítenek megőrizni az egészséges E-vitamin szintet.

Antioxidánsok: Az antioxidánsok segítenek megvédeni a sejteket a káros szabad gyökök káros hatásaitól, így hozzájárulnak az egészség fenntartásához. Kínálatunkban különféle antioxidáns kiegészítőket talál, melyek segítenek fenntartani a sejtek egészségét és vitalitását.

Coenzym Q10: A Coenzym Q10 fontos szerepet játszik az energiatermelésben és az antioxidáns védelemben. Kínálatunkban Coenzym Q10 kiegészítőket talál, melyek támogatják a szív- és érrendszer egészségét, valamint energiaszintjét.

Csontritkulás: A csontritkulás elleni kiegészítők segítenek fenntartani a csontok egészségét és erősségét, valamint csökkentik a csontritkulás kockázatát.

Haj-, bőr-, körömerősítők: Az egészséges haj, bőr és köröm érdekében különféle vitaminok és ásványi-anyagok kiegészítők segítenek fenntartani a szépséget és vitalitást.

Immunerősítők, roborálók: Az immunrendszer erősítése és támogatása érdekében különféle immunerősítő és roboráló kiegészítőket kínálunk, melyek segítenek megelőzni a betegségeket és növelni a szervezet ellenálló képességét.

Jódpótlás: A jódpótlás fontos szerepet játszik a pajzsmirigy megfelelő működésében és az anyagcsere szabályozásában. Kínálatunkban jódpótló kiegészítőket talál, melyek segítenek fenntartani a megfelelő jódszintet.

Magnézium pótlás: A magnézium fontos szerepet játszik számos biokémiai folyamatban a szervezeten belül, beleértve az idegrendszer működésén át és az izom összehúzódásokig. Kínálatunkban magnézium pótló kiegészítőket talál, melyek segítenek fenntartani a megfelelő magnézium szintet és támogatják az egészséges izomműködést.

Nyomelem és sópótlás: A nyomelemek és sók fontosak a szervezet számára, és különféle biokémiai funkciókat támogatnak. Kínálatunkban olyan termékeket talál, melyek segítenek fenntartani a megfelelő nyomelemek és sók egyensúlyát.

Porcerősítők: A porcerősítő kiegészítők segítenek támogatni az ízületek és porcok egészségét, valamint csökkenthetik az ízületi fájdalmakat és merevséget.

Vaspótlás: A vas fontos szerepet játszik a vörösvérsejtek képződésében és az oxigénszállításban. Kínálatunkban vaspótló kiegészítőket talál, melyek segítenek fenntartani az optimális vas szintet és megelőzni a vashiányos vérszegénységet.

Vitaminkombinációk 50 felett: Az idősebb korosztálynak különleges tápanyagigényei vannak. Kínálatunkban olyan vitaminkombinációkat talál, melyek speciálisan az idősebbek szükségleteire vannak szabva, hogy támogassák az egészséges öregedést és vitalitást.

Vitaminkombinációk gyerekeknek: A gyermekek számára fontos a megfelelő tápanyagbevitel a növekedés és fejlődés támogatása érdekében. Kínálatunkban olyan vitaminkombinációkat talál, melyek speciálisan a gyerekek igényeire vannak szabva, hogy támogassák az egészséges fejlődést és immunrendszert.

Vitaminkombinációk felnőtteknek: A felnőttek számára különféle vitaminkiegészítők állnak rendelkezésre, melyek segítenek fenntartani az egészséges életmódot és támogatják a szervezet optimális működését.

Vitaminkombinációk cukorbetegeknek: A cukorbetegek számára fontos a megfelelő tápanyagbevitel és vércukorszint stabilizálás. Kínálatunkban olyan vitaminkombinációkat talál, melyek speciálisan a cukorbetegek igényeire vannak szabva, hogy támogassák az egészséges életmódot és vércukorszintet.

Növényi kivonatok: A növényi kivonatok számos egészségügyi előnnyel rendelkeznek, beleértve az antioxidáns védelmet és a gyulladáscsökkentő hatást. Kínálatunkban olyan növényi kivonatokat talál, melyek segítenek támogatni az egészséget és javítani az életminőséget.

Válassza a Prevenció Patika Vitaminok, ásványi-anyagok kategóriáját, és fedezze fel a megfelelő tápanyagokat és kiegészítőket, amelyek segítenek Önnek elérni és fenntartani az optimális egészséget és jólétet!