Akciók

Akciók

Akciók
Avemar Filmtabletta...
 • -25 806 Ft
 • Új
kiemelt-ajanlatok
Kiszerelés: 1800x (6x300x)
Regular price
Akciós címke 135 600 Ft
109 794 Ft Ár
Avemar liofilizátum 3
 • -14 418 Ft
 • Új
kiemelt-ajanlatok
Kiszerelés: 3x30db
Regular price
Akciós címke 86 688 Ft
72 270 Ft Ár
Profertil kapszula
 • -11 100 Ft
 • Új
havi-akcio
Kiszerelés: 180x
Regular price
Akciós címke 73 999 Ft
62 899 Ft Ár

- ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

- ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

100% Árgarancia - Leadott rendelés után nem módosítunk a termék árán. Mi nem hívjuk fel, hogy drágább lett!

Ön Magyarország egyik leggyorsabb online gyógyszertárában van!

Kellemes vásárlást és sok egészséget!

Szállítási díj 2020. 12. 01-től:

Házhoz szállítás GLS futárral:

0 - 5.999 Ft rendelési összeg között: 1.390 Ft

6.000 Ft - 11.999 Ft rendelési összeg között: 890 Ft

12.000 Ft feletti rendelés esetén: DÍJMENTES

GLS csomagpontra:

0 - 5.999 Ft rendelési összeg között: 1.190 Ft

6.000 Ft - 11.999 Ft rendelési összeg között: 690 Ft

12.000.- Ft feletti rendelés esetén: DÍJMENTES

Utánvét kezelési költség

Fizetendő illeték +299 Ft

Utánvét esetén a futárnál fizethető készpénzzel és bankkártyával is!

 A 45/2014(II.26.) korm. rendelet alapján, amennyiben csomagját nem veszi át, az költséget von maga után. Az át nem vett csomag nem azonos a 14 napos vásárlástól elállással! Rendelést csak 14 évet betöltő személy adhat le.

Ez a költség, csomag egyszeri szállítási díját tartalmazza!

Egységesen: 1390 Ft

Szállítási idő: Kilakault járványügyi helyzet miatt a várható szállítási idő 2-5 munkanapra növekedhet

Kiszállítás csak Magyarország területén

A vásárlás után a megrendelt árut többféle módon lehetséges kifizetni.

Helyszíni átvétel Szeged: Rendelés visszaigazolását követő munkanapon 10 órától a Prevencio Patikában 6723 Szeged, Budapesti körút 7.

GLS csomagpontok: Rendelés során a szállítási mód kiválasztásánál lehet keresni a csomagpontok között. Irányítószám vagy város megadásával lehet kiválasztani a legmegfelelőbb átvételi pontot. További kereső: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses

Előre utalás: megrendelés után a vevő átutalja a vásárlás összegét a Prevencio Patika Bt. bankszámlájára, akkor válik aktívvá a megrendelés, ha az összeg megérkezett.

Utánvét: Megrendelés után az Ön által megjelölt helyre szállítjuk a csomagot, és ott a helyszínen kell fizetni.

Bankkártyás fizetés: Amennyiben ezt az opciót választja, akkor a rendelés leadása után átirányítjuk Önt a Simple oldalára, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet fizetni. A Simple online fizetési rendszer banki hátterét az OTP Bank biztosítja. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Önnnek, valamint saját ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére bármely kérdésével kapcsolatban. További információ a Simple weboldalán található.

Egészségpénztári számla terhére történő vásárlás:

Olyan termékek vásárlása esetén, amelyiknél EP megjelölés látható, elszámolhatóak egészségpénztári számla terhére. A Prevencio Patika Bt. olyan "készpénzes" számlát állít ki, amelyet valamennyi magyar Egészségpénztár elfogad. Amennyiben ilyen számlát szeretne kérni, akkor a megrendelés leadása során a Megrendelés megerősítése előtt a "Megjegyzés" rovatba fel kell tüntetni a választott egészségpénztárat és a pénztári tagkódot. Tagkód megadása nélkül nem fogja kifizetni a pénzt az egészségpénztár.

Fizetni a szokásos módokon lehet ilyen termékekért is (helyszíni készpénzes, előre utalás, utánvét, bankkártyás fizetés). Fizetni nem tud közvetlenül az egészségpénztári kártyával, hanem utólagos visszatérítésre tudja beadni a kapott számlát.

Általunk kiállított számlát az egészségpénztár felé tárgyéven belül bármikor, előző évi számlákat a következő év június 31-ig lehet elszámolni. A számla beérkezésétől számított 10 banki napon belül fizet az egészségpénztár.

Egészségpénztárak listája:

 • Allianz Egészségpénztár
 • Dimenzió Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár
 • Egészségért Egészségpénztár
 • Generali Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár
 • Izys Egészségpénztár
 • MKB-Pannónia Egészségpénztár
 • NAVOSZ Egészségpénztár
 • OTP Országos Egészségpénztár
 • Patika Országos Önkéntes Kiegészítő Egészségpénztár
 • Premium Egészségpénztár
 • Postás Egészségpénztár
 • PRO V1TA Egészségpénztár
 • Tempo Országos Önkéntes Kiegészítő Egészségpénztár
 • Új Pillér Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár
 • Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár
 • Vitamin Egészségpénztár

Az oldalon feltüntetett termékek képei minden esetben illusztáció és eltérhet a valóságtól. Ezen eltérések miatt a webáruház üzemeltetője nem vállal felelősséget.

A termékekhez tartozó termékleírások, képek nagyobb részét a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, illetve kisebb részben a csomagolásról és egyéb, mások által is elérhető, nyilvános forrásokból származnak. Ezek pontatlanságáért, téves információért vagy elírásért felelősséget nem vállalunk.

A Prevencio Patika Bt. fenn tartja azt a jogot, hogy a webáruházban megrendelt terméket a beszállító nem tudja teljesíteni, árban és minőségben hasonló termékkel helyettesítse vagy törölje azt.

OTP Mobil Kft. adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a Prevenció Patika Bt. (6723 Szeged, Budapesti körút 7.) adatkezelő által a https://prevenciopatika.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email-cím, számlázási cím adatok.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff  

Tisztelt Vásárlóink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 1. napjával a Prevenció Patika adatkezelőjének személyében változás következett be. Az adatkezelés jogalapját és célját, valamint a kezelt adatok körét a változás nem érinti. Hatályos adatkezelési tájékoztatónk alább érhető el.