Prevenció Patika Prémium Klub

100% Árgarancia - Leadott rendelés után nem módosítunk a termék árán. Mi nem hívjuk fel, hogy drágább lett!

Ön Magyarország egyik leggyorsabb online gyógyszertárában van!

Kellemes vásárlást és sok egészséget!

Szállítási díj 2024. 04. 02-től:

Kiszállítás szakszemélyzettel: Részeletek ide kattintva

19.990 Ft feletti rendelés esetén vehető igénybe jelenleg Budapesten, Debrecenben és Csongrád-Csanád vármegyében: DÍJMENTES

Házhoz szállítás futárral:

0 - 7.498 Ft rendelési összeg között: 1.990 Ft

7.499 - 14.998 Ft rendelési összeg között: 1.690 Ft

14.999 Ft feletti rendelés esetén: DÍJMENTES

MPL automata:

0 - 7.498 Ft rendelési összeg között: 990 Ft

7.499 - 14.998 Ft rendelési összeg között: 990 Ft

14.999 Ft feletti rendelés esetén: DÍJMENTES

MPL csomagpont:

0 - 7.498 Ft rendelési összeg között: 990 Ft

7.499 - 14.998 Ft rendelési összeg között: 990 Ft

14.999 Ft feletti rendelés esetén: DÍJMENTES

GLS automata és csomagpont:

0 - 7.498 Ft rendelési összeg között: 990 Ft

7.499 - 14.998 Ft rendelési összeg között: 990 Ft

14.999 Ft feletti rendelés esetén: DÍJMENTES

Utánvét kezelési költség

Fizetendő díj +499 Ft

Utánvét esetén a futárnál fizethető készpénzzel és bankkártyával is!

 A 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet alapján, amennyiben csomagját nem veszi át, az költséget von maga után. Az át nem vett csomag nem azonos a 14 napos vásárlástól elállással! Rendelést csak 14 évet betöltő személy adhat le.

Ez a költség, csomag egyszeri szállítási díját tartalmazza!

Egységesen: 1990 Ft

Szállítási idő: A várható szállítási idő 1-5 munkanap.

Kiszállítás csak Magyarország területén

A vásárlás után a megrendelt árut többféle módon lehetséges kifizetni.

Helyszíni átvétel Szeged: Rendelés visszaigazolását követő munkanapon 10 órától a Prevenció Patikában 6723 Szeged, Budapesti körút 7.

Előre utalás: megrendelés után a vevő átutalja a vásárlás összegét a Prevencio Patika Bt. bankszámlájára, akkor válik aktívvá a megrendelés, ha az összeg megérkezett.

Utánvét: Megrendelés után az Ön által megjelölt helyre szállítjuk a csomagot, és ott a helyszínen kell fizetni.

OTP bankkártyás fizetés: Amennyiben ezt az opciót választja, akkor a rendelés leadása után átirányítjuk Önt a Simple oldalára, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet fizetni. A Simple online fizetési rendszer banki hátterét az OTP Bank biztosítja. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Önnnek, valamint saját ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére bármely kérdésével kapcsolatban. További információ a Simple weboldalán található.

CIB bankkártyás fizetés:  Amennyiben ezt az opciót választja, akkor a rendelés leadása után átirányítjuk Önt a CIB Bank oldalára, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet fizetni. A CIB Bank által biztosított online fizetéshez kapcsolódó további leírások és tájékoztatók:

Egészségpénztári számla terhére történő vásárlás:

Olyan termékek vásárlása esetén, amelyiknél EP megjelölés látható, elszámolhatóak egészségpénztári számla terhére. A Prevencio Patika Bt. olyan "készpénzes" számlát állít ki, amelyet valamennyi magyar Egészségpénztár elfogad. Amennyiben ilyen számlát szeretne kérni, akkor a megrendelés leadása során a Megrendelés megerősítése előtt a "Megjegyzés" rovatba fel kell tüntetni a választott egészségpénztárat és a pénztári tagkódot. Tagkód megadása nélkül nem fogja kifizetni a pénzt az egészségpénztár.

Fizetni a szokásos módokon lehet ilyen termékekért is (helyszíni készpénzes, előre utalás, utánvét, bankkártyás fizetés). Fizetni nem tud közvetlenül az egészségpénztári kártyával, hanem utólagos visszatérítésre tudja beadni a kapott számlát.

Általunk kiállított számlát az egészségpénztár felé tárgyéven belül bármikor, előző évi számlákat a következő év június 31-ig lehet elszámolni. A számla beérkezésétől számított 10 banki napon belül fizet az egészségpénztár.

Egészségpénztárak listája:

 • Allianz Egészségpénztár
 • Dimenzió Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár
 • Egészségért Egészségpénztár
 • Generali Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár
 • Izys Egészségpénztár
 • MKB-Pannónia Egészségpénztár
 • NAVOSZ Egészségpénztár
 • OTP Országos Egészségpénztár
 • Patika Országos Önkéntes Kiegészítő Egészségpénztár
 • Premium Egészségpénztár
 • Postás Egészségpénztár
 • PRO V1TA Egészségpénztár
 • Tempo Országos Önkéntes Kiegészítő Egészségpénztár
 • Új Pillér Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár
 • Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár
 • Vitamin Egészségpénztár

Az oldalon feltüntetett termékek képei minden esetben illusztáció és eltérhet a valóságtól. Ezen eltérések miatt a webáruház üzemeltetője nem vállal felelősséget.

A termékekhez tartozó termékleírások, képek nagyobb részét a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, illetve kisebb részben a csomagolásról és egyéb, mások által is elérhető, nyilvános forrásokból származnak. Ezek pontatlanságáért, téves információért vagy elírásért felelősséget nem vállalunk.

A Prevencio Patika Bt. fenn tartja azt a jogot, hogy a webáruházban megrendelt terméket a beszállító nem tudja teljesíteni, árban és minőségben hasonló termékkel helyettesítse vagy törölje azt.

OTP Mobil Kft. adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a Prevenció Patika Bt. (6723 Szeged, Budapesti körút 7.) adatkezelő által a https://prevenciopatika.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email-cím, számlázási cím adatok.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff  

Távszámla bevezetése - ÁSZF kiegészítése:
2022. 02. 10-től a Prevenció Patika Bt - Online gyógyszertárban bevezetésre kerül az úgynevezett távszámla. A NAV által is engedélyezett módszer a számlák távnyomtatása, így nincs szükség a számla kinyomtatására és postázására. E helyett a vevőink számára egy e-mailt küldünk, amiben egy linkre kattintva tudják kinyomtatni az eredeti számláikat.
Fontos, hogy a távszámla nem e-számla, így nincs szükség digitális aláírásra és időbélyegre, amely az e-számlának elválaszthatatlan része.


Keresési kulcsszavak találati listázását "Relevancia" alapján végzi a rendszerünk. Mely a legtöbbet vásárolt és legtöbbet nézett termékeket állítja a rendszer automatikusan sorrendbe.


Tisztelt Vásárlóink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 1. napjával a Prevenció Patika adatkezelőjének személyében változás következett be. Az adatkezelés jogalapját és célját, valamint a kezelt adatok körét a változás nem érinti. Hatályos adatkezelési tájékoztatónk alább érhető el.