INTERHERB
  • Új
BioTechUsa IsoWhey Zero Lactose Free Ananász-mangó

BioTechUsa IsoWhey Zero Lactose Free Ananász-mangó

Kiszerelés: 25g

Internetes ár:

499 Ft
,
5/ 5
Utolsó tételek a raktáron: 12 darab

Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
16.999.- Ft-os kosárértéktől
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte +2000 csomagponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

BioTech USA 100% IsoWhey ZERO Lactose Free ananász-mangó

A készítmény egy speciális tejsavófehérje-izolátum, amelynek felszívódása könnyű és gyors. A fehérje por glutén, laktóz és cukormentes. Tökéletes választás az ultraszálkás izomgyarapodásra törekvő sportolók számára, mivel a fehérjék hozzájárulnak az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához.

Átlagos tápérték adatok 100 g/25 g termékre

(1 adag: 25 g, Adagok száma a termékben: 20/500 g, 36/908 g, 90/2270 g, napi adag: 2×25 g):

Energia 1539 kJ (362 kcal)/ 385 kJ (91 kcal),

Zsír 0,95 g/0,24 g,

–amelyből telített zsírsavak 0,5 g/0,13 g,

Szénhidrát 2,9 g/0,72 g,

-amelyből cukrok* 2,9 g/0,72 g,

Fehérje 85,6 g/21,4 g,

Só 0,55 g/0,14 g.

*Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Jellemző aminosav profil 25 g termékre:

Esszenciális aminosavak (10,4 g): Valin, Izoleucin, Leucin, Hisztidin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Treonin, Triptofán,

Feltételesen esszenciális aminosavak (6,4 g): Tirozin, Arginin, Cisztein, Prolin, Glutamin & Glutaminsav,

Nem esszenciális aminosavak (4,6 g): Alanin, Aszparaginsav, Glicin, Szerin. Összes BCAA: 4,8 g.

Allergén információk: Tartalmaz tejet. Tartalmazhat nyomokban szóját.

Felhasználási javaslat:

Edzés-napokon fogyasszon 1 adagot (25 g) reggel és 1 adagot közvetlenül edzés után. Pihenő napokon fogyasszon 1 adagot reggel és 1 adagot este. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.