Akciók

Akciók

Akciók
EP címke
Avemar Filmtabletta...
  • -25 806 Ft
  • Új
tobbet-kevesebbert
Kiszerelés: 1800x (6x300x)
Regular price
Akciós címke 135 600 Ft
109 794 Ft Ár
Avemar liofilizátum 3
  • -14 418 Ft
  • Új
tobbet-kevesebbert
Kiszerelés: 3x30db
Regular price
Akciós címke 86 688 Ft
72 270 Ft Ár

Karácsonyi ajándék ötletek

Már csak 5 nap! Már csak öt nap!
A karácsony utolsó hete nagyrészt a rohanásról szól, ahelyett, hogy simán hátradőlnénk, és engednénk, hogy átjárjon bennünket a karácsony hangulata. Még be kell menni, dolgozni, még az utolsó simításokat el kell végezni a lakásban, még meg kell sütni a hatvankettedik sütit is.  

Még van pár rokon, ismerős a listán, akinek ajándékot kell varázsolnod valahonnan? Pánikhangulat, és utolsó perces rohangálás helyett ajánlunk néhány terméket, ami biztos, hogy örömet okoz annak, aki megkapja.
Van olyan barátnőd, aki mindig műszempillákról álmodott? Most meglepheted ezzel a termékkel, amivel a saját szempilláit dúsíthatja, és nem kell állandóan a kozmetikushoz rohanni a pillái rendben tartásához.  
Pharmatheiss szempillanövesztő szérum és spirál

Az ajkak szalonképes állapotba való hozása nem egy perces munka. Legyen nedves, puha, gömbölyű, illatos, zamatos, olyan harapnivaló. Fontos, hogy az ajkaink is ápoltak legyenek, és egy divatos rúzs, a hozzánk illő árnyalat is jobban mutat, és tartósabb is, ha gondosan ápoljuk ajkainkat. lepj meg vele valakit, akit meg szeretnél csókolni!
Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló

Ha fontos számodra szeretteid egészsége, és az organikus gazdálkodás, akkor ez a termék elnyeri a tetszésedet, és nyugodt szívvel csomagolhatod a számodra legkedvesebbeknek.  Az ajánlatunkban szereplő készítmények kedvező élettani hatásai mellett az első olyan hazai szőlőmag termékek, melyek 100%-ban organikus szőlőskertek terméséből készülnek. Az őrlemény saját szabadalmú,  speciális mikro őrlési technikának köszönhetően az értékes bioaktív anyagok felszívódása a szervezetben rendkívül hatékonnyá vált.
Gere szőlőmag mikroörlemény és olaj

Magyarországon az egyik vezető halálok a magas vérnyomás, és annak szövődményei. Rendszeres méréssel hamar kiszűrhető a vérnyomásprobléma. Sokszor viszont a rendszeres mérés elmarad, mert ahhoz a háziorvoshoz kell járni, ami főleg idősebb korban elég nagy megterhelés. Ez a kis praktikus, könnyen kezelhető otthoni készülék segít abban, hogy akár naponta többször is pontos eredményt kapjunk a vérnyomásunk állapotáról. Nagy kijelzőjéről könnyen leolvashatóak az eredmények. Igazán hasznos ajándék annak, akinek fontos az égészsége, fontos a rendszeresen elvégzett vizsgálat.
Accumed automata felkaros vérnyomásmérő ajándék adapterrel

Ha végképp nem tudod mit is válassz a fa alá, akkor ezek a Nívea ajándékcsomagok megoldást jelenthetnek számodra. A márka garancia arra, hogy akár férfi, akár nő a megajándékozott, örömét leli a csomagban.
Nivea Karácsonyi csomagok

Ükös Szabolcs

dietetilus