Nincs termék a kosárban
Internetes ár:
Gastrobalance Plus
A gyomorbarát kiegészítő
Problémaspecifikus élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő termék, mely speciális, klinikailag tesztelt Lactobacillus rhamnosus CCFM1119 jótékony bélbaktérium tartalma révén segíthet a jobb életminőség és megfelelő közérzet fenntartásában krónikus gyomorbántalmak esetén.
Ellensúlyozhatja a gyomorban létrejövő Helicobacter pylori túlsúlyt gátolva ezzel számos a baktérium túlműködéséhez köthető problémát, mint például a gyomorfekély, a gyomorhurut vagy éppen a savas reflux okozta bántalmak.
Európában is egyedülálló módon a L. rhamnosus jótékony baktérium az ún. VPro® 5 technológiának köszönhetően egy öt rétegű mikrokapszulába zárva sértetlenül jut el rendeltetési helyére. A speciális lactobacillus mögött álló klinikai tanulmány és a mikrokapszulázott előállítási mód szavatolja hatékonyságát és előnyét szinte az összes hazai élőflórát tartalmazó étrend kiegészítővel szemben.
Tudományosan igazolt hatás
Az anti-Helicobacter pylori hatású speciális L. rhamnosus a VPro® 5 gyártási technológiának köszönhetően a gyomor erősen savas közegében is ki tudja fejteni áldásos hatásait. A lactobacillus olyan anyagokat termel, melyek gátolják a H. pylori megtapadását a gyomor- és bélfalon, akadályozva ezzel a kolonizációját, túlszaporodását a gasztrointesztinumban. Jól ismert tény, hogy a H. pylori egyensúly megbomlása, a baktérium fokozott működése számos krónikus gyomorbántalom közvetlen oka.
A kutatás során kiderült, hogy a H. pylori szabályozásán keresztül a komplett bélflóra egyensúlyra is képes hatás gyakorolni a L. rhamnosus erre a célra kifejlesztett változata (kedvezően befolyásolta a Parasutterella, a Lachnospiraceae, valamint a Erysipelotrichaeae törzsek számának alakulását). A vizsgálat során 10 milliárdos csíraszámban 4 héten keresztül napi szinten alkalmazva szignifikánsan javította a panaszos emberek életminőségét, közérzetét gyomorfekély, gastritis és egyéb krónikus gyomorbántalmak esetén.
A GastroBalance Plus előnyei
Klinikai vizsgálattal rendelkező speciálisan a célnak megfelelően kifejlesztett L. rhamnosus bélbaktériumot tartalmaz
Az eredményes klinikai vizsgálat során alkalmazott 10 milliárd c.f.u./kapszula hatóanyag mennyiséget használtuk
VPro® 5 gyártási technológia révén a lehető legmagasabb arányban hasznosulnak a jótékony baktériumok
Problémaspecifikus termék
GMP minősítésű üzemben előállított étrend-kiegészítő
Kiváló minőségű glükomannán rostot is tartalmaz
Adalékanyag-, glutén-, hozzáadott cukor-, laktóz-, GMO-, kukorica-, szója-, tejfehérje-, titán-dioxid és egyéb színezékektől mentes készítmény
Hisztamin intoleranciával élők is fogyaszthatják
Hűtőszekrényben tárolva egy évig is megőrizheti eredeti csíraszámát
Alkalmazás: Napi 1 kapszula négy héten át majd két-három hét szünet után ismételhető a kúra igény szerint. Kiszerelés: 60 db kapszula. Tárolás: Hűtőszekrényben, fénytől védett helyen.
Mikrokapszulába zárt ötszörös védelemmel ellátott VPro® 5
gyártási technológia a maximális hatékonyságért!
A termékben található speciális L. rhamnosus bélbaktériumok egy öt rétegű mikrokapszulába zárva védelmet élveznek számos olyan környezeti tényezővel szemben (gyomorsav, epesavak, enzimek), melyekkel a gyomor- és bélrendszerben találkozhatnak és jelentős mértékben lecsökkenthetik a céljukhoz elérő aktív, életképes baktériumok számát. Ez az egyedülálló gyártási technológia szavatolja, hogy a lehető legmagasabb arányban legyenek képesek kifejteni jótékony hatásaikat az alkalmazott törzsek.
Az ábrán jól látható a L. rhamnosus bélbaktériumokat övező több speciális réteg, melyek hagymalevélszerűen ölelik körbe őket valós védelmet nyújtva a károsító tényezőkkel szemben. Legbelül egy olyan közegben vannak jelen a bélbaktériumok, mely számukra a legkedvezőbb körülményeket biztosítja hosszútávon, C-vitamin, aminosavak és egyéb tápláló anyagok. Ezt követi a probiotikus törzseket éltető speciális rostok, oligoszacharidok rétege. A harmadik réteg összetevői segítik a túlélést a bélrendszerben, a negyedik a gyomor savas közegében támogatja őket, míg végül a legkülső réteg az oxidációtól is védő poliszacharid réteg.
Webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Javasoljuk, hogy fogadd el a használatukat. Lehetőséged van átnézni és külön-külön is engedélyezni vagy tiltani őket a lenti "Beállítások" gomb segítségével.