INTERHERB
  • Új
Napfényvitamin L. rhamonsus...

Napfényvitamin L. rhamonsus CCFM1119 (korábbi Gastrobalance)

Kiszerelés: 60x0

Internetes ár:

6 809 Ft
Egységár: 113.48 Ft / db
,
5/ 5
Utolsó tételek a raktáron: 2 darab

Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
16.999.- Ft-os kosárértéktől
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte +2000 csomagponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

Gastrobalance Plus

A gyomorbarát kiegészítő

Problémaspecifikus élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő termék, mely speciális, klinikailag tesztelt Lactobacillus rhamnosus CCFM1119 jótékony bélbaktérium tartalma révén segíthet a jobb életminőség és megfelelő közérzet fenntartásában krónikus gyomorbántalmak esetén.

Ellensúlyozhatja a gyomorban létrejövő Helicobacter pylori túlsúlyt gátolva ezzel számos a baktérium túlműködéséhez köthető problémát, mint például a gyomorfekély, a gyomorhurut vagy éppen a savas reflux okozta bántalmak.

Európában is egyedülálló módon a L. rhamnosus jótékony baktérium az ún. VPro® 5 technológiának köszönhetően egy öt rétegű mikrokapszulába zárva sértetlenül jut el rendeltetési helyére. A speciális lactobacillus mögött álló klinikai tanulmány és a mikrokapszulázott előállítási mód szavatolja hatékonyságát és előnyét szinte az összes hazai élőflórát tartalmazó étrend kiegészítővel szemben.

 

Tudományosan igazolt hatás

Az anti-Helicobacter pylori hatású speciális L. rhamnosus a VPro® 5 gyártási technológiának köszönhetően a gyomor erősen savas közegében is ki tudja fejteni áldásos hatásait. A lactobacillus olyan anyagokat termel, melyek gátolják a H. pylori megtapadását a gyomor- és bélfalon, akadályozva ezzel a kolonizációját, túlszaporodását a gasztrointesztinumban. Jól ismert tény, hogy a H. pylori egyensúly megbomlása, a baktérium fokozott működése számos krónikus gyomorbántalom közvetlen oka. 

A kutatás során kiderült, hogy a H. pylori szabályozásán keresztül a komplett bélflóra egyensúlyra is képes hatás gyakorolni a L. rhamnosus erre a célra kifejlesztett változata (kedvezően befolyásolta a Parasutterella, a Lachnospiraceae, valamint a Erysipelotrichaeae törzsek számának alakulását). A vizsgálat során 10 milliárdos csíraszámban 4 héten keresztül napi szinten alkalmazva szignifikánsan javította a panaszos emberek életminőségét, közérzetét gyomorfekély, gastritis és egyéb krónikus gyomorbántalmak esetén.

 

A GastroBalance Plus előnyei

Klinikai vizsgálattal rendelkező speciálisan a célnak megfelelően kifejlesztett L. rhamnosus bélbaktériumot tartalmaz

Az eredményes klinikai vizsgálat során alkalmazott 10 milliárd c.f.u./kapszula hatóanyag mennyiséget használtuk

VPro® 5 gyártási technológia révén a lehető legmagasabb arányban hasznosulnak a jótékony baktériumok

Problémaspecifikus termék

GMP minősítésű üzemben előállított étrend-kiegészítő

Kiváló minőségű glükomannán rostot is tartalmaz

Adalékanyag-, glutén-, hozzáadott cukor-, laktóz-, GMO-, kukorica-, szója-, tejfehérje-, titán-dioxid és egyéb színezékektől mentes készítmény

Hisztamin intoleranciával élők is fogyaszthatják

Hűtőszekrényben tárolva egy évig is megőrizheti eredeti csíraszámát

 

Alkalmazás: Napi 1 kapszula négy héten át majd két-három hét szünet után ismételhető a kúra igény szerint. Kiszerelés: 60 db kapszula. Tárolás: Hűtőszekrényben, fénytől védett helyen.

 

Mikrokapszulába zárt ötszörös védelemmel ellátott VPro® 5

gyártási technológia a maximális hatékonyságért!

A termékben található speciális L. rhamnosus bélbaktériumok egy öt rétegű mikrokapszulába zárva védelmet élveznek számos olyan környezeti tényezővel szemben (gyomorsav, epesavak, enzimek), melyekkel a gyomor- és bélrendszerben találkozhatnak és jelentős mértékben lecsökkenthetik a céljukhoz elérő aktív, életképes baktériumok számát. Ez az egyedülálló gyártási technológia szavatolja, hogy a lehető legmagasabb arányban legyenek képesek kifejteni jótékony hatásaikat az alkalmazott törzsek. 

Az ábrán jól látható a L. rhamnosus bélbaktériumokat övező több speciális réteg, melyek hagymalevélszerűen ölelik körbe őket valós védelmet nyújtva a károsító tényezőkkel szemben. Legbelül egy olyan közegben vannak jelen a bélbaktériumok, mely számukra a legkedvezőbb körülményeket biztosítja hosszútávon, C-vitamin, aminosavak és egyéb tápláló anyagok. Ezt követi a probiotikus törzseket éltető speciális rostok, oligoszacharidok rétege. A harmadik réteg összetevői segítik a túlélést a bélrendszerben, a negyedik a gyomor savas közegében támogatja őket, míg végül a legkülső réteg az oxidációtól is védő poliszacharid réteg.