Prevenció Patika Prémium Klub
Gynositol - Ingyenes szállítás - mio-inozitolt és folsavat tartalmazó étrend-kiegészítő por - Ingyenes szállítás

Gynositol - Ingyenes szállítás - mio-inozitolt és folsavat tartalmazó étrend-kiegészítő por - Ingyenes szállítás

Kiszerelés: 60x

Internetes ár:

9 499 Ft
Egységár: 158.32 Ft / db
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
15.000.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte 500 GLS ponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

A Gynositol  2000 mg mio-inozitolt és 200 µg folsavat tartalmazó étrend-kiegészítő por. A fiziológiásnál alacsonyabb mio-inozit és folsav szint esetén javasolható, vagy amikor fokozott bevitelre van  szükség a két összetevőből.

A babát tervezők közül sokan tudják, hogy a várva várt terhesség nem mindig következik be könnyen és gyorsan. Ám vannak olyan esetek, amikor az érintettek a szervezet számára fontos tápanyagok pótlásával közelebb kerülhetnek életük egyik legszebb ajándékához: gyermekük megszületéséhez.


Figyelj oda a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagok bevitelére!


MI IS AZ A GYNOSITOL?
A Gynositol 2000 mg mio-inozitot és 200 µg folsavat tartalmazó étrend-kiegészítő por.
Az inozit természetes forrását az endogén bioszintézis (a szervezet glükóz-6-foszfátból szintetizálja) és az étrend képezi. Az inozit és származékai számos ételben megtalálhatók: gyümölcsökben (grapefruit, sárgadinnye), zöldségfélékben (bab) és magvakban (mandula, dió). Az étrenddel azonban naponta csak maximum 1 gramm inozit bevitele biztosítható.
A folsav a B-vitaminok csoportjába tartozó vízben oldódó vitamin. A folát részt vesz a normál aminosav-szintézisben, hozzájárul a normál vérképződéshez és az immunrendszer megfelelő működéséhez, szerepet játszik a sejtosztódásban és a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek
növekedésében.

KINEK AJÁNLJUK?
A Gynositol azoknak ajánlható, akiknek a fiziológiásnál alacsonyabb a mio-inozit és folsav szintje, vagy akiknek fokozott mio-inozit és folsavbevitelre van szükségük.

HOGYAN KELL SZEDNI?
A Gynositol étrend-kiegészítő használata felnőtteknek napi egy alkalommal javasolt, bármely napszakban. Folyadékban feloldható, de akár közvetlenül a szájba szórva is alkalmazható.

A Gynositol étrend-kiegészítő por a fiziológiásnál alacsonyabb mio-inozit és folsav szint esetén javasolható, vagy amikor fokozott bevitelre van szükség a két összetevőből.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására.

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Gyermekek elől elzárva tartandó!

226985
85 darab
2017-08-21

Adatlap

Lejárat
2023.10.31