Prevenció Patika Prémium Klub
  • Új
Vitaking Aranygyökér / Rózsagyökér 400mg kapszula

Vitaking Aranygyökér / Rózsagyökér 400mg kapszula

Kiszerelés: 60x

Internetes ár:

3 749 Ft
Egységár: 62.48 Ft / db
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
14.999.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte +2000 csomagponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

 Rhodiola Rosea – Aranygyökér hatóanyagai növelik a szervezet energiaszintjét, erősítik a szervezet ellenálló-képességét, serkentik a fizikai és a mentális funkciókat, immunerősítő és antioxidáns hatásúak.


Az orvostudomány figyelmét napjainkban egyre inkább az adaptogén gyógynövények vonják magukra. Adaptogén gyógynövénynek azokat nevezzük, amelyek normalizáló hatást fejtenek ki a sejtek szintjén, harmóniát teremtve ezzel az egész szervezetben. A Rhodiola Rosea – Aranygyökér is egy adaptogén gyógynövény, ezért is alkalmazza a népgyógyászat már évszázadok óta. Tibetben már 1200 évvel ezelőttről is vannak írásos feljegyzések az “aranygyökér”, vagy más néven “sarki gyökér” gyógyító hatásáról. Alkalmazták rossz hangulat ellen, krónikus fáradtság ellen, a nagy magasságokban jelentkező hegyi betegség ellenszereként, és mint serkentőszert, a munkateljesítmény javítására is.

A Rhodiola rosea “tudományos” története az 1960-as években kezdődött, amikor orosz kutatók – épp a népi megfigyelések okán – alapos kémiai és klinikai vizsgálat alá vetették a gyökér kivonatát. Sikerült bizonyítaniuk, hogy a Rhodiola rosea kivonata valóban fokozza a testi és szellemi teljesítményt. Nehéz fizikai munkát végző dolgozók, űrhajósok és élsportolók esetében azt találták, hogy azok fizikai teljesítőképessége 18-25%-kal nőtt egy hónapos kúraszerű alkalmazás után. Más kísérletek során pedig kimutatták, hogy az aranygyökér a szellemi (kognitiv) képességekre is pozitív hatást gyakorol. Ennek már néhány hétnyi fogyasztás után érezhető a hatása.

A Rhodiola Rosea – Aranygyökér a neurológiai folyamatok javításán keresztül segít megbirkóznunk a stresszel. Pontosabban fogalmazva, stimulálja a kedélyállapotot befolyásoló neurotranszmitterek termelődését, beleértve a dopamint, norepinefrint és szerotonint. A Rhodiola mérsékelten növeli a béta-endorfin termelődést is.

A Rhodiola Rosea – Aranygyökér több olyan hatással rendelkezik, amelyek pozitívan befolyásolják a szervezet működését. Antioxidáns hatással bír, melynek köszönhetően gátolja a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatokat, védi a sejteket, elősegíti azok megfelelő működését. A rózsagyökér másik igen fontos tulajdonsága, hogy hozzájárul a keringési rendszer egészséges, normális működéséhez, és a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátottságához.

A Vitaking Rhodiola Rosea – Aranygyökér 400 mg kivonatot tartalmaz kapszulánként.

692029
99994 darab
2021-05-23

Adatlap

Lejárat
2023.02.08
Hatóanyag
rhodiola rosea kivonat