Prevenció Patika Prémium Klub
  • Új
Biomed Valeriana Trio kapszula

Biomed Valeriana Trio kapszula

Kiszerelés: 30x

Internetes ár:

1 439 Ft
Egységár: 47.97 Ft / db
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
14.999.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte +2000 csomagponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

Valeriana (macskagyökér), komlótoboz és golgotavirág kivonatokat, valamint B6-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

30 db kapszula / doboz

Alkalmazása:

A macskagyökér hozzájárul a pihentető, nyugodt alváshoz, továbbá segítheti a relaxációt a mozgalmas életmód miatt kialakult stressz esetén.

A komlótoboz és golgotavirág alkalmazása elősegítheti a pihenést és a lelki egyensúly fenntartását.

A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

Adagolás:

felnőtteknek naponta 1 kapszula lefekvés előtt 1 órával, rágás nélkül, bő folyadékkal.

Összetevők:

macskagyökér kivonat (Valeriana officinalis L., gyökér) 300 mg/kapszula, hidroxi-propil-metil-cellulóz (növényi kapszulahéj), komlótoboz kivonat (Humulus lupulus L., virágzat) 40 mg/kapszula, golgotavirág kivonat (Passiflora incarnata L., virágos hajtás) 40 mg/kapszula, piridoxin-hidroklorid 1,40 mg/kapszula, színezék (titán-dioxid), csomósodást gátlók (zsírsavak magnéziumsói, kolloid szilícium-dioxid).

Figyelmeztetés:

Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Szedése gyermekeknek, várandós és szoptatós nőknek nem ajánlott. Altató-nyugtató hatású készítmények egyidejű szedése esetén az étrend-kiegészítő alkalmazásáról kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, mivel a Valeriana TRIO étrend-kiegészítő készítmény több összetevője is fokozhatja a központi idegrendszeri depresszánsok hatását. Gépjármű vezetésekor vagy gépek kezelésekor alkalmazása fokozott körültekintést igényel. Az étrend-kiegészítő használata mellett kerülje az alkoholfogyasztást!

846985
99981 darab
2021-07-14

Adatlap

Hatóanyag
B 6 vitamin (pyridoxinium chloratum)
extr. humuli lupuli (komló) sicc.
golgotavirág (passiflora)
valerianae rhizoma et radix pulv.