Prevenció Patika Prémium Klub
  • Új
  • -10% CH10
Szűztea kapszula Super CLA DR.CHEN

Szűztea kapszula Super CLA DR.CHEN

Kiszerelés: 60x

Internetes ár:

3 289 Ft
Egységár: 54.82 Ft / db
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
16.999.- Ft-os kosárértéktől
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte +2000 csomagponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

Szűztea Super CLA kapszula

 

Kiszerelés 

1555 mg x 60 db

 

étrend-kiegészítő

 

Jellemzők (fő hatóanyagok)

CLA, kaktusz-kivonat, zöldtea polifenol

 

Kaktusz kivonattal a fogyókúra eredményességéért

 

A kaktusz kivonat támogatja a cukor- és zsíranyagcserét, ezzel segítve a testsúly kontrollt. A CLA (konjugált linolsavak) természetesen előforduló zsírsavak. A kitozán hozzájárulhat a megfelelő koleszterin szint fenntartásához. A kalcium-piruvát a sejtszintű cukor- és fehérje anyagcserében játszik szerepet, mint a piroszőlősav jól hasznosuló formája. A zöld tea hatóanyagai, a polifenolok és az EGCG közismerten támogatják az optimális testsúly, ezáltal a külső és belső harmóniát.

 

Adagolás (felhasználás)

Naponta 1-2 kapszula bő folyadékkal (legalább 3 dl) lenyelve

 

Összetevők

CLA (konjugált linolsav 810 mg), kitozán, kaktusz-kivonat (Opuntia ficus), fehér vesebab-kivonat, kalcium-piruvát, zöldteából származó polifenolok lágyzselatin kapszulába töltve.  

 

aktív anyagok a napi adagra

napi 1 kapszulára: CLA (konjugált linolsav 810 mg), kitozán: 120 mg, kaktusz-kivonat (80 mg, ami megfelel 2 g kaktusznak), fehér vesebab-kivonat (25 mg, ami megfelel 500 mg fehér vesebabnak), kalcium-piruvát (20 mg), szűzteából származó polifenolok (20 mg).

 

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 12 éven aluli gyermekeknek, valamint várandós és szoptató kismamák számára nem ajánlott! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó!