Prevenció Patika Prémium Klub
  • Új
  • -10% CH10
Porc Vita C Kollagén filmtabletta DR.CHEN

Porc Vita C Kollagén filmtabletta DR.CHEN

Kiszerelés: 100x

Internetes ár:

4 679 Ft
Egységár: 46.79 Ft / db
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
16.999.- Ft-os kosárértéktől
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte +2000 csomagponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

Dr. Chen Porc-VitaC tabletta

Glükozamin-MSM-Kondroitin-szulfát tabletta II típusú kollagénnel és C-vitaminnal. Fokozott ízületi terhelés következtében kialakuló porc-, és ízületi rendellenességek esetén javasolt speciális gyógyászati célra szánt tápszer.

 

A kollagén segíti az izomzatot, ezáltal segít a korral járó mozgásszervi nehézségek csökkentésében. A glükozamin szerepet játszhat a szervezet ízületeiben lévő porc funkciójának és szerkezetének fenntartásában.

 

Adagolás:

Felnőttek számára napi 2 tabletta, 3 hónapig kúraszerűen, ügyelve a bőséges folyadék bevitelre.Alkalmazása javasolt: sportolóknak túlsúlyosoknak nehéz fizikai munkát végzőknek az ízületek fokozott igénybevétele és túlterheltsége miatt idősebb korban a normális porcképződés és ízületi működés segítéséhez.

 

Glükozamin

A glükozamin a porcok közötti zselés állagú folyadékért felelős. Ha elkopik, akkor porckopás következik be és fokozatosan a mozgásképesség jelentős csökkenéséhez vezet. A glükozamin szerepet játszhat a szervezet ízületeiben lévő porc funkciójának és szerkezetének fenntartásában. A szervezetbeli hiányt pótolja a külső forrásból bevitt glükozamin. Rendszeres pótlása elengedhetetlen, mivel a szervezet saját maga nem állítja elő. Fogyasztása megelőzésként is javasolt sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, túlsúlyosaknak. Segíti a porcszövetek újraképződését, a súrlódásnak kitett ízületek működését. Csökkenti az ízületi fájdalmakat, a gyulladásokat, biztosítja a szalagok, kötőszövetek rugalmasságát. Segít megőrizni az inak, ízületek és porcok egészségét. A tengeri eredetű táplálékokban, különösen a kagylókban fordul elő a legnagyobb mennyiségben, de a legtöbb élelmiszer tartalmaz kis mennyiségű glükozamint.

Kollagén

Természetes fehérje, amely biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, építi a porcokat, az ízületeket, a hajat, a körmöket, a bőrt és minden létfontosságú szervet, tulajdonképpen egyben tartja a testüket. A kor előrehaladtával egyre kevesebb termelődik belőle, ezért kívülről szükséges pótolni. A kollagén segíthet lelassítani az öregedési folyamatokat, a bőr egészségének, rugalmasságának megőrzése mellett fontos szerepet játszik például a csontok, a fogak felépítésében, az inak és izmok erősségében, a szem tömörségében is. A kollagén rostos hálót képez a testben, ez a zselatinszerű anyag mintegy összeragasztja a csontvázat a lágy szövetekkel, összeköti az izmokat, a porcokat, és a szalagokat. A hidrolizált kollagén és a kollagén peptidek sokkal kisebb méretű kollagén darabok, amelyeket a szervezet könnyebben emészt meg.

Összetevők:

Glükozamin-szulfát (rák eredetű), MSM (metil-szulfonil-metán), Kondroitin szulfát, Kollagén (II. típusú), C-vitamin, kukoricakeményítő, stabilizátor (magnézium sztearát), szilárdító anyag (hidroxi-propil-metil-cellulóz, polietilén-glikol).

Hatóanyagok 2 tablettában:

·         Glukozamin-szulfát      1420 mg

·         Kondroitin-szulfát      400 mg

·         Metil-szulfonil-metán (MSM)     400 mg

·         Kollagén (II. típusú)      100 mg

·         C-vitamin (aszkorbinsav)      80 mg

·         Energiatartalom     30,6 kJ / 7,4 kcal

·         Fehérje      0,1 g

·         Szénhidrát     1,4 g
Ebből cukor     0,6 g

·         Zsír      0 g
Ebből telített zsírsav       0 g

·         Rost      0 g

·         Nátrium      0 g