Prevenció Patika Prémium Klub
  • Új
Bioco Szerves Magnézium B6 tabletta

Bioco Szerves Magnézium B6 tabletta

Kiszerelés: 90x

Internetes ár:

3 469 Ft
Egységár: 38.54 Ft / db
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
14.999.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte +2000 csomagponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

A készítmény kizárólag szerves kötésű magnéziumot tartalmaz (magnézium-citrát formában), mely jó hasznosulással rendelkezik.

A magnézium és B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, részt vesz a normál csontozat és fogazat fenntartásában.

Magnézium

A magnéziumnak fontos szerepe van a fehérje-, a zsír- és a szénhidrát-anyagcserében, szabályozza a koleszterinszintet, hozzájárul a csontok, a fogak és a fogíny épségéhez. Elengedhetetlenül szükséges az idegek és izmok megfelelő működéséhez, beleértve a szívizmot is, így csökkentve a szívroham, stroke kockázatát, normalizálva a vérkeringést. Az egyik legfontosabb ásványi anyag a szervezet számára. Megtalálható a test összes sejtjében, szerepet játszik az anyagcsere minden folyamatában, nélkülözhetetlen több száz enzim megfelelő működéséhez. Mivel a szervezet nem képes maga előállítani, ezért fontos a folyamatos, külső pótlása. A szükséges mennyiség hiánya visszavetheti a csontnövekedést, szívritmuszavarokat idézhet elő, megnöveli a trombózis és a szívizomelhalás kockázatát. Okozhat még depressziót, visszatérő fejfájást, szédülést, koncentrációzavarokat, viselkedészavarokat, étvágytalanságot, magas vérnyomást és kalcium-oxalát kőképződést is.

B6 vitamin 

Védi a szív egészségét, csökkenti az ödémák kialakulásának lehetőségét, stabilizálja a nők hormonszintjét. A piridoxin (B6 vitamin) fő feladata a fehérjék és az aminosavak anyagcsere irányítása. Szabályozza és újraépíti a test fehérjetermelését, az idegsejtek és a hámszövet működését. A fogamzásgátló tabletták, egyes antibiotikumok és a szív- és érrendszer problémáira szedett gyógyszerek jelentősen csökkentik hatását. Hiánya az egész szervezetet érinti, bármely szerven jelentkezhetnek a tünetek, de elsősorban az agy és az idegrendszer reagál érzékenyen. Étvágytalanság, hányinger, hányás, hasmenés léphet fel, görcsös rohamok jelentkezhetnek, a túlzott faggyútermelés miatt bőrelváltozások figyelmeztetnek az azonnali pótlás szükségességére.

124691
999931 darab
2021-09-12

Adatlap

Lejárat
2024.06.30
Hatóanyag
B 6 vitamin (pyridoxinium chloratum)
magnesium