Prevenció Patika Prémium Klub
  • Új
  • -10% JUT10
Jutavit Probium KID rágótabletta

Jutavit Probium KID rágótabletta

Kiszerelés: 30x

Internetes ár:

2 089 Ft
Egységár: 69.63 Ft / db
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
16.999.- Ft-os kosárértéktől
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte +2000 csomagponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

JutaVit Probium Kid Gyermekeknek + Inulin Lactobacillus acidophilus-t (DDS-1™), Bidobacterium lactis-t (Bf lactis UABla-12™), Streptococcus thermophilus-t (UASt-09™) és Inulint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény kellemes, természetes vanília és karamell aromával és édesítőszerrel.

Probiotikum

Olyan jótékony baktériumok, amelyek a bélflóra helyreállításával megerősítik az immunrendszert, és megvédik a szervezetet a káros baktériumokkal szemben. Kiszorítják a betegséget okozó baktériumokat, ezért nemcsak emésztési probléma esetén, de megelőzésre is érdemes évente többször kúraszerűen fogyasztani. A probiotikumok fogyasztása megelőzheti bizonyos fertőzések, gyulladások kialakulását, megerősítheti a szervezet védekező képességét. A megelőzés mellett jótékony hatásukat fejtik ki egy-egy betegség után is. Különösen antibiotikum szedése esetén fontos a pótlása, mely a káros baktériumok mellett a hasznos baktériumokat is elpusztítja.

Aktív összetevők 1 rágótablettában

Élőflóra szám (PROB3R4 BLEND®)

Lactobacillus Acidophilus (DDS-1™),

Bifidobacterium Lactis (BF LACTIS UABLA-12™)

Streptococcus Thermophilus (UASt-09™): 2,5 X 109 aktív sejt

Inulin: 100 mg

Összetevők

izomalt (galenIQ™), inulin (cikória alapú, Fibruline™), Prob3R4 Blend® Baktériumtörzs-keverék (Lactobacillus acidophilus (DDS-1™), Bidobacterium lactis (UABla-12™), Streptococcus thermophilus (UASt-09™), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), aroma (vanília [természetes], karamell [természetes]), édesítőszer (sztívia levél kivonat.

Adagolás

Gyermekeknek három éves kortól és serdülőknek egy tablettát, felnőtteknek 2 tablettát elszopogatni vagy szétrágva lenyelni.