Prevenció Patika Prémium Klub
  • Új
LXR Kurkuma Forte Komplex kapszula

LXR Kurkuma Forte Komplex kapszula

Kiszerelés: 60x

Internetes ár:

4 199 Ft
Egységár: 69.98 Ft / db
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
14.999.- Ft feletti kosárérték esetén
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte +2000 csomagponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

Az LXR KURKUMA FORTE KOMPLEX megújult összetételében a koncentráltabb kurkuma kivonat révén a kurkumin tartalom lényegesen megemelkedett. Az ízületek egészségének megőrzésében a kurkuma hatását a tömjénfa eltérő hatásmechanizmussal erősíti. A fekete borsból származó piperin elősegíti a kurkuma és a tömjénfa felszívódását.

A kurkuma és a tömjénfa felhasználhatósága nem korlátozódik az ízületekre. A kurkuma támogatja az immunrendszert, az allergiákkal szembeni ellenállóképességet, az emésztést és a májműködést, az egészséges koleszterinszint fenntartását. A tömjénfa támogatja az emésztést és a bélfelületek egészségét. A készítmény krónikus bélgyulladások terápiájának étrendi kiegészítésére is javasolt. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához.

Az LXR KURKUMA FORTE KOMPLEX étrend-kiegészítő készítmény javasolt mennyisége felnőttek számára (12 éves kortól) napi 1-2×1 db kapszula, melyet étkezés közben vagy azt követően javasolt bevenni.

FIGYELMEZTETÉSEK:

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!

Véralvadásgátló gyógyszerekkel való kezelés esetén a készítmény használatáról konzultáljon kezelőorvosával vagy gyógyszerészével!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

527075
999995 darab
2024-03-23