Prevenció Patika Prémium Klub
  • Új
  • -10% CH10
Zero Fat kapszula DR.CHEN

Zero Fat kapszula DR.CHEN

Kiszerelés: 60x

Internetes ár:

2 989 Ft
Egységár: 49.82 Ft / db
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
16.999.- Ft-os kosárértéktől
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte +2000 csomagponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

Testsúlycsökkentés természetesen

A komplex készítmény 1 kapszulában többféle gyógynövény értékes hatóanyagait tartalmazza : guarana-, barnaalga-, indiai csalánkivonat és kapszaicin

 

  • A guarana elősegíti a zsíranyagcserét, ezáltal támogatja a testsúly-kontrollt.

  • A kapszaicin serkenti a szénhidrátok oxidációját, fokozza a kalóriaveszteséget, növeli az energiafelhasználást.

  • Az indiai csalán segít szabályozni a zsíranyagcserét és a testsúlyt.

  • A barnaalga támogatja az emésztést, valamint az immunrendszert.

 Mi is az a guarana, guaranin?

A guarana (Paullinia cupana) egy Dél-Amerikában őshonos gyógynövény, amelyet az indián őslakosok évszázadok óta fogyasztanak. A magjában található gyógynövény-hatóanyag egy kristályos szerkezetű vegyület, amelyet guaraninként ismerünk. A guaranin összetétele hasonkó a koffeinéhez, azonban felszívódása különböző. Természetes formában a guaranin egy cserzőanyagokba ágyazódott rost, felszívódása emiatt késleltett.

 

 Mi is az a kapszaicin?

A kapszaicin leginkább a paprikafélékben megtalálható alkaloid. Neve is a paprika botanikai elnevezéséből számazik: Capsicum annum. A kapszaicin felelős a paprika erős ízéért, a nyelven lévő idegrostok ingerlésével égető, csípő érzést vált ki. Kapszulázott formában ez a tulajdonsága nem jelenik meg. 

 

 Mi is az az indiai csalán?

Az indiai csalán (Choleus foskohlii) egy keleten már régóta ismert, és alkalmazott gyógynövény. A növény maga ugyanabba a növénycsaládba tartozik, mint a menta. Fő hatóanyaga a forskolin, amelyet nem is olyan régen, 1974-ben izoláltak először. A forskolin vegyület hatásait igazoló laboratóriumi kísérletek a mai napig folynak.

 

 Mi is az a barna alga?

A barna alga vagy más néven barna moszat skóciában már a 19. század óta termesztett moszatfajta. Érdekessége, hogy bár a moszatok között a legfejlettebb szerveződés jellemzi, mégsem sorolható a növények közé, hanem egy úgynevezett másodlagosan heterotóf szerkezetű metaalga. Az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásai a nagy mennyiségben tartalmazott szervetlen jódsónak és a benne szerves kötésben található jódnak köszönhetőek.