INTERHERB
  • Új
PreBioMax prebiotikus por málna ízű

PreBioMax prebiotikus por málna ízű

Kiszerelés: 300g

Internetes ár:

8 044 Ft
Egységár: 26813.33 Ft / kg
,
5/ 5
Ingyenes szállítás
Díjmentes szállítás
16.999.- Ft-os kosárértéktől
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Országszerte +2000 csomagponton
Megbízható cég
Megbízható cég
1996 óta az egészségügyben

PreBiomax por málna ízesítéssel

A PreBiomax por málna ízesítéssel egy komplex étrend-kiegészítő, amely gondosan válogatott összetevőket tartalmaz a bélflóra egyensúlyának támogatására, az emésztés javítására és az immunrendszer erősítésére.

Élelmi rostokat tartalmazó prebiotikus étrend-kiegészítő por málna ízesítéssel.

A termék hatóanyagai:

A glükomannán (konjac) prebiotikus rostanyag segíti a hasznos bélflóra szaporodását és a félflóra helyreállítását.

A glükomannán (konjac) serkentheti a hasznos baktériumok szaporodását a vastagbélben.

Az akácia rost elősegítheti a bélrendszer normál működését.

A fermentált kendermag egy közismert SUPERFOOD koncentrátum.

A fermentált lenmag magas omega-3 tartalmú SUPERFOOD.

Az útifűmaghéj magas rost tartalma elősegíti a teltségérzet kialakulását.

Élőflórás (probiotikumok) és fermentált ételekkel is segítse a hasznos bélflóra egyensúlyát.

Hatóanyagok a napi adagban (10g):

Akácia rost 2800 mg

Fermentált lenmagcsíra 2667 mg

Fermentált kendercsíra 2000 mg

Útifűmaghéj 667 mg

C-vitamin (L-aszkorbinsav) 533 mg

Glükomannán (Konjac) 267 mg

Bodza bogyó kivonat 67 mg

Összetevők:

Akácia rost, Fermentált lenmagcsíra, Fermentált kendercsíra, Útifűmaghéj, Málna por, C-vitamin (L-aszkorbinsav), Málna por-aroma, Glükomannán (Konjac), Bodza bogyó kivonat, Stevia kivonat.

Ajánlott adagolás:

1 evőkanál, étkezés előtt 1-3 dl folyadékban elkeverve. A termék kiméréséhez környezetvédelmi és higiéniai okokból nem adtunk kimérő kanalat. Javasoljuk, hogy a napi adagot egy evőkanállal (csapott) vegye ki a dobozból, majd mossa el a kanalat.

A napi adagot keverje el vízben, gyümölcslében, joghurtban vagy kefírben. A termék bekeverés után gyorsan sűrűsödik, ezért ajánlott a bekeverés után elfogyasztani.